Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

Вітаю! Душевних і тілесних сил Вам бажаю! Нехай Ваша віра буде непохитною, а надія виправданою! Божого Вам вибачення і благословення на будь-які добрі справи. Нехай святість ніколи не покидає Вас, а Божий промисел направляє на шлях праведний.

Нехай Водохресні морози вас підбадьорять і загартують. В це святоварто відпустити все погане і змити гріх святою водою. З Хрещенням Господнім вас!

Вітаю вас з сьогоднішнім Хрещенням і хочу побажати найкращих і наповнених радістю днів! Нехай кожна мить дарує можливість проявляти себе, близькі люди розуміють і підтримують, а кохана людина ніколи не зрадить!

Вітаємо з Господнім Хрещенням! Нехай у Вашому житті все буде чисто, чесно і гладко. Нехай всі гріхи, недомовки, пролиті сльози забере священна вода, і наповнить Вас міцним здоров’ям, щастям і готовністю йти до нових звершень.

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

Сьогодні, коли за вікном ядреная холоднеча і пронизливий вітер, нам радісно, ​​тепло і спокійно. Адже Хрещення Господнє – дуже древній, добрий і символічний церковне свято. Нехай в ці суворі морози тепло Божої благодаті, відігріє наші прозябшій в мирську суєту душі.

У свято Хрещення Господнього від чистого серця бажаю невичерпної віри, міцного кохання, світлої надії і благодаті. Покропить водиця тіло і змиє все недуги, нехай у твоєму житті торжествує добро і достаток, нехай кожен день буде чарівним і радісним.

Ось і настав загальний християнське свято – Хрещення Господнє. Вода в цьому день наповнюється цілющими властивостями, а значить, здатна оздоровлювати і оберігати від усіх напастей. Я тебе вітаю з цим чудовим святом. Поспішаю побажати сімейного щастя, фінансового благополуччя та везіння у всіх починаннях. Нехай тебе супроводжують по життю тільки надійні і чесні люди, обійдуть всі печалі стороною і будинок наповниться щастям і любов’ю. Не гай віру в Бога, і він обов’язково тобі допоможе.

Нехай Водохресний негода виморозити всі жалі і біди, а залишиться лише найнеобхідніше для щасливого життя – взаємна, нестримна, красива любов.

З Хрещенням Господнім! Нехай на Вас зійде благодать небесна. І як Іоанн Хреститель був з Христом, і провів його через таїнство Хрещення. Так нехай поруч з Вами завжди буде Господь наш, як в годину радості, так і в годину смутку, а ваші помисли з ним. Міцного здоров’я. З душею до Господа. Зі святом.