Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

У всіх церквах чути веселий передзвін. До нас прийшов світле свято хрещення Господнього. Щиро вітаємо вас зі святом. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Нехай вас ніколи не покидають надія, віра і любов. Нехай водохресна вода додасть вам бадьорості і здоров’я. На довгі роки. В цей день Господь багатоликий дарує всім вибачення, помоліться, і на душі відразу стане ясно. Нехай вас чекає в усіх справах успіх, нехай завжди збувається мрія. Нехай ваше життя буде довгим і щасливим.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю щасливо жити з Богом в душі і з любов’ю в серці, бажаю кожен день зустрічати в доброму здоров’ї і прекрасному настрої.

З Хрещенням Господнім я вас всіх вітаю і бажаю бути вдячними, свідомими, праведними і правильними, справедливими і смиренними!

Хрещення Господнє прийшло з яким всіх хочу привітати і побажати бути щирими з оточуючими, чесними з собою, добрими до інших і люблячими з рідними!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Прийми мої щирі побажання здоров’я, любові, достатку, миру, радості, чистоти внутрішнього світу і думки, серцевої відради і світлої надії. Нехай в цей день всі невдачі і гріхи змиє священна вода, нехай попереду тебе чекають тільки добрі дороги і справи.

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Вітаю Вас зі святом Водохреща! Мирного неба над головою всім жителям нашої планети, а Вам – миру в домі і душі. Нехай Бог веде Вас за руку через всіх вибоїни на шляху, пронесе на руках над безоднею і благословить кожне Ваше добре діяння!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю наважитися зануритися в иордань і пізнати святе просвітлення! Миру, добра і любові вашій хаті!

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітати з Водохрещем своїми словами

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!