Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

З Хрещенням Господнім! Нехай, кожен, в цей день попросить Господа Бога про своїх гріхах і поганих справах – щиро покається і очиститься в священної воді. Нехай в цей день до кожної людини прийде новий приплив сил, людина очиститься від всього поганого, і буде відкритий для добрих вчинків. Щастя і здоров’я в ваш будинок.

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Кохана! Вітаю тебе зі святом Водохреща. Дві тисячі років тому Іван хрестив Ісуса в Йордані і Бог Отець з небес проголосив: «Це Син Мій Улюблений». Коли я вперше тебе побачив, я теж почув голос з неба: «Це твоя кохана». Наша зустріч була не випадковою. Ти найдобріша і красива дівчина на світі. Я тобі дуже люблю. Нехай Господь береже тебе, а я обіцяю, що завжди буду поруч і буду захищати і берегти тебе з Божою поміччю.

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!

З Хрещенням Господнім. Нехай голуб щастя в віконце постукає, нехай крапельки святий водиці зіллються в одне велике озеро чистих надій і щирої радості. Бажаю благодаті на душі і в житті, бажаю любові в серці і в кожному твоєму дні.

Морозний ранок, красиве, сонячне говорить про те, що настав світле свято Хрещення Господнє. Так хочеться, скупавшись в ополонці святий водиці, очистити свою душу, поправити здоров’я. Я щиро хочу привітати Вас зі святом. Нехай це світле свято підніме Вам настрій. Нехай на Вашому обличчі не зникає посмішка радості, бажаю Вам щастя, здійснення всіх помислів і прагнень. Нехай ангел-охоронець завжди береже Вас. Міцного здоров’я Вам, величезного щастя, чистої взаємної любові. Успіхів і везіння Вам у всьому.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від чистого серця для твого серця хочу побажати надії, любові і віри, а також радості, втіхи і чудес. Нехай свята водиця змиє все недуги і наповнить тебе новими силами!

Нехай Водохресний ніч подарує свято для душі! Нехай радісне розчулення наповнює твоє серце. Нехай небо завжди буде чистим, сонце зігріває своїм теплом, а люди своєю добротою і готовністю прийти на допомогу. І ти не відмовляй у допомозі нужденним, і Бог віддасть тобі сторицею!