Оригінальні привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Наші автори написали багато прекрасних слів, щоб всі варіанти найкращих привітань з Водохрещем до сліз звучали від серця і до події.

З Хрещенням! Бажаю бути здоровим, молодим, активним, частіше загартовуватися і не побоюватися застуди. Нехай хрещенські холоду вбережуть тебе від усякої хвороби, дарують радість і тепло.

У день Хрещення Господнього від щирого серця бажаю стійкості і витривалості до життєвих негод і образ, доброго милосердя і душевного щастя, щирих почуттів і найчистішою любові.

Зі святом, з Хрещенням Господнім! Вітаю вас і дуже хочу побажати, щоб ви були щасливі, завжди сповнені сил і енергії, здоров’я і удачі! Нехай бажання йти вперед не перестає супроводжувати у всіх починаннях!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю залишити всі негаразди позаду. Бажаю змити всі жалі і образи. Бажаю радіти кожному новому дню. Бажаю щиро любити, вірити в диво і чинити добро. Здоров’я тобі і твоїм близьким, а також миру, гармонії, благодаті і відради душі.

Прийміть мої найщиріші і чисті привітання в цей Хрещення! Нехай ваші очі постійно сяють від радісного передчуття щасливого і благополучного життя. Нехай серце захоплено б’ється від взаємної любові і ніжності. І нехай ваш душевний стан буде незмінно чудовим і безтурботним!

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

З Хрещенням Господнім! Нехай благодатними будуть всі твої справи і починання, будь здоровим і дуже щасливим!

У Водохресні морози наші серця теплішають. Від чого? Настає близькість з богом. Нехай ніколи не вичерпається джерело добра. Нехай він б’є вічно, як життя Божа. Вижене печаль, сльози і смуток. Покличте силу волі, порядність і доброту. Це велике свято! Він для великих справ! З Хрещенням!

У свято Хрещення Господнього бажаю Божої допомоги у добрих справах і в пошуках щастя, миру, душевного спокою, благодаті і любові.

У день Хрещення Господнього бажаю кожному очиститься, оновиться і омолодиться. Нехай злі очі і язики і не дивляться в вашу сторону.

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!