Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю вам не хворіти, відчувати себе бадьоро й енергійно. Нехай в цей святий день все погане залишить Вас у спокої і прийде до Вас – все позитивне і доброзичливе.

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

Вітаю з Хрещенням Господнім. У цей день хочеться побажати залишити за спиною образи і дурні слова, сварки і грубі вчинки. Нехай в життя прийде щастя, теплота рідних сердець, розуміння і любов, легкість, надія і благополуччя.

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.

Нехай у вашій родині, роботі і справах запанує мир, радість, щастя, а божественна благодать допоможе в житті і мріях! Бажаю не боятися водохресних морозів, щоб водохресна вода надала вам сил і здоров’я на багато років!

Коханий мій, вітаю тебе з одним з найголовніших православних свят, Хрещенням Господнім. Бажаю тобі жити в гармонії з собою і з людьми. Нехай життя завжди буде наповнена любов’ю і розумінням. Нехай Бог дарує тобі свою Благодать і не піддає тебе випробувань життєвими негараздами. Не думай про погане і втілюй з Божою поміччю заповітні мрії в життя. Пам’ятай, я завжди буду поруч з тобою і в радості і в горі, і підтримаю всі твої починання. Я молюся за тебе і дякую Богові, що ти є в моєму житті.

Неземних успіхів, легких днів і спокійних ночей. Нехай все досягнення тільки подвоюються, підвищується працездатність, завжди панує приємна атмосфера. Позитивного настрою, віри в краще, швидкого вирішення будь-яких непорозумінь.