Зворушливі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Зі святом всіх православних! З великої світлим святом Великодня! Миру і процвітання вашому будинку, благополуччя і щастя! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Прийміть найкращі побажання в цей знаменний день. Нехай буде мир на всій Землі і в вашому домі! Хай допоможе вам Господь у всіх справах!

У цей світлий весняний день прийміть мої щирі вітання! Нехай свято Великодня обдарує вас радістю, щастям, відмінним здоров’ям і веселим настроєм. Нехай наш захисник Ісус Христос почує всі ваші молитви і допомагає вам у всіх справах. Христос Воскрес!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Бажаю, щоб не тільки сьогодні, а й завжди душа була наповнена світлом і радістю. Нехай твої ангели і святі ніколи не покидають тебе, оберігають і направляють по вірному шляху. Зі святом!

В цей великий православне свято дозвольте побажати вам чистих і щирих емоцій, які роблять людей і світ яскравішим, красивішим, радісніше. Посміхайтеся, йдіть назустріч новому, вірте і прощайте, любите і дозвольте іншим любити вас. Зі святом!

Нехай в цей благословенний, світлий день лише благі справи трапляються з Вами! Нехай Господь береже Вас і Всю Вашу чудову сім’ю. Хай сонце світить яскраво і обіймає Вас золотими променями, зігріваючи тіло і душу. Христос Воскрес Воістину, вітаю з Великоднем!

Поздоровляю з Пасхою і від душі хочу побажати світлої дороги до щастя і блага, великої радості для серця і тільки добрих днів в житті. Нехай Господь тебе береже, нехай ангел ніколи не дасть тобі впасти, нехай любов, надія і віра допомагають долати всі труднощі і творити добро!

Нехай в цей день радість і віра увійдуть в твоє серце, витіснять звідти тривоги і печалі, і залишаться там назавжди. І нехай Бог почує всі твої молитви і завжди дає тобі те, про що ти його попросиш!

У цей славний і добрий свято Пасхи я побажати хочу від щирого серця великого і смачного паски для дружної і міцної твоєї родини, світлого блага втвоєму домі і щирого щастя, здоров’я і миру, надії і віри, вірною удачі і милості душі.

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!