Зворушливі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Христос Воскрес! Нехай доля буде з тобою – щедрою, віра – міцної, надія – безсмертної, а любов – безумовна. Бажаю, щоб люди навколо тебе не втомлювалися доводити свою християнську любов до ближнього добрими справами і добрими словами.

Вітаю з одним з найсвітліших свят у році – Великоднім днем. Бажаю, щоб все красиві традиції цього дня – хрістосованіє, фарбовані яйця і паски, хресний хід – принесли очищення і благоговіння. Найбільше бажаю насолодитися головним пасхальним заповітом – полюбити ближнього свого.

Світле свято Великодня на дворі! Зі святом вас вітаю і бажаю радості і благочестя, добрих помислів і вчинків, духовності і спокою в душі. Нехай в цей святий день очистяться наші душі і гармонійно увіллються в богоугодну благодать. Христос Воскрес!

Сьогодні день, коли життя перемагає смерть і дарує всім християнам надію на порятунок. Я щиро бажаю, щоб в твоєму світі віра завжди перемагала сумніву, любов перемагала ненависть, а надія перемагала всі перепони. Христос Воскрес!

Прекрасний свято Пасхи, прекрасні її звичаї – хресний хід, хрістосованіє, паски і фарбовані яйця, але найбільше прекрасний заповіт цього дня – полюбити ближнього. Так будемо любити один одного і за Світле Христове Воскресіння!

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

Христос Воскрес! Поздоровляю з Пасхою і від свого серця твого посилаю радісні нотки доброї пісні. Нехай все в твоїй родині будуть здорові, нехай все в цьому світі буде для тебе блаженним. Бажаю любові найщирішої, надії самій теплій і щастя самого світлого.

Зі святом Великодня! Нехай кожну мить цього божественного дня наповнює серце благодаттю, ласкою і захватом. А радість Христового Воскресіння спонукає до чистих помислів і добрих справ. Щастя – для душі, здоров’я – для тіла, безтурботності – для розуму! Христос Воскрес!

Христос Воскресе! У Істину Воскрес – на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!

Нехай сьогодні вам піднімуть настрій аромат пасок, блиск розписних яєць, посмішки близьких і тепло весняного сонця! Нехай Господь дарує вам свою любов і благословення. Щастя, радості, миру і міцної віри. Зі святом!