Оригінальні привітання з Пасхою до сліз

Наші автори написали багато прекрасних слів, щоб всі варіанти сучасних привітань з Пасхою своїми словами, у прозі звучали від серця і до події.

Христос Воскрес і нехай настане в душі свято, нехай широкою рікою розіллється щастя навколо, нехай добра твоя посмішка осяє весь світ надією, хай чуйне серце твоє відкриє двері для любові і радості. Бажаю здоров’я, достатку і духовного багатства для тебе і всієї твоєї родини!

В цей великий православне свято дозвольте побажати вам чистих і щирих емоцій, які роблять людей і світ яскравішим, красивішим, радісніше. Посміхайтеся, йдіть назустріч новому, вірте і прощайте, любите і дозвольте іншим любити вас. Зі святом!

Нехай сонечко добром з небес зігріє тебе в Великодній день. Христос Воскрес! Нехай серце лише щирою любов’ю багатіє, друзі нехай ніколи не зраджують. Бажаю бути добрішими багатьох, щоб все робилося не дарма. Сердечно вітаю з Пасхою тебе.

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

Христос Воскрес! Нехай Великдень розжене всі хмари на твоєму небі, нехай з цього дня твоє серце співає, а душа радіє в променях щастя. Бажаю здоров’я, віри і любові, міцніше, ніж сталь, бажаю миру і життя, яскравіше, ніж веселка.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Спасибі, що поділилися сьогодні зі мною своєю радістю, миром і душевним світлом. Бажаю, щоб ваші великодні мрії збулися всі до однієї. Христос Воскрес!

У цей світлий весняний день прийміть мої щирі вітання! Нехай свято Великодня обдарує вас радістю, щастям, відмінним здоров’ям і веселим настроєм. Нехай наш захисник Ісус Христос почує всі ваші молитви і допомагає вам у всіх справах. Христос Воскрес!