Зворушливі привітання з Пасхою своїми словами, у прозі

Наші автори написали багато прекрасних слів, щоб всі варіанти красивих привітань з Пасхою своїми словами, до сліз звучали від серця і до події.

Христос Воскрес! У світле свято Великодня щиро бажаю довгого щасливого життя під мирним блакитним небом, в оточенні дорогих близьких людей, в супутніх з вірною доброї удачею, з постійним натхненням і прагненням до добрих справ.

Зі святом тебе! Христос Воскрес! Нехай береже тебе небо від негараздів і напастей! Старайся жити розсудливо, праведно і гідно. Нехай Господь веде тебе по вірному шляху. Чи не опускай руки, зіткнувшись з невдачами, не відступай від задуманого. Живи радісно і щасливо!

Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай настане в твоєму житті благодать. Бажаю здоров’я, відради і щастя, бажаю, щоб це світле свято подарував тобі чудову зустріч з близькими, добру надію і безмежну любов!

З Пасхою світлою! Вірте в диво! Здійснюйте добрі справи, любите і поважайте один одного! Будьте завжди щасливі, і непохитні навіть найважчими випробуваннями! Зі святом!

Спасибі, що поділилися сьогодні зі мною своєю радістю, миром і душевним світлом. Бажаю, щоб ваші великодні мрії збулися всі до однієї. Христос Воскрес!

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!

Вітаємо Вас зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе Вам лише благими звістками, нехай серце Ваше наповниться радістю, нехай віра допомагає Вам долати труднощі.

Христос Воскрес! Нехай в це свято вся дружна родина збереться за шикарним столом і простяться всі образи, а непорозуміння назавжди залишать ваш будинок.

Христос Воскрес! І нехай буде мир на Землі. Нехай Бог простить нам всі наші гріхи. Нехай жертва Ісуса буде не марною. Я від душі бажаю тобі і твоїм близьким здоров’я, віри, сил, поваги, любові, благополуччя і дружби. Бажаю відчувати себе щасливою людиною, що має можливість здійснювати щось хороше. Нехай з цим світлим днем ​​в твоєму житті почнеться світла смуга благодаті!