Оригінальні привітання з Пасхою до сліз

Перед Великоднем необхідно придбати птахоферму, щоб вдосталь було яєць. Хлібобулочний завод, щоб вдосталь було пасок, а також завод з виробництва вина, щоб цей напій лився рікою. З самим Світлим святом, з Великоднем!

Жайворонки дзвінким співом, оспівують святе воскресіння. Нехай і душі всіх людей зрадіють і наповняться благодаттю. Святкові свічки наповнять очі тих, хто молиться, любов’ю і теплом. Христос Воскресе! Воістину Воскрес! Бажаю вам тільки благополуччя і спокою. Здоров’я і святого благословення. Нехай мир і любов панують у ваших домівках. Нехай аромат пасок і пирогів, приверне сьогодні ваших друзів і рідних в гості. Зі святом Світлого Великодня.

Закінчився великий пост. У свої права вступає Велика Пасха. Значить свято в будинку теж повинен бути великим. У кращих російських традиціях: з пасками, пирогами, фарбованими яйцями і злегка захмелілими гостями. Сьогодні це право не грішно. Життя – це чудовий подарунок, будемо насолоджуватися спілкуванням, смачними частуваннями і радістю буття в повній мірі! Христос Воскрес!

Воістину Воскрес! Бажаю сімейного довголіття, особистісного зростання, процвітання в обраній професії, безжурного настрою і відмінного самопочуття.

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

У день світлої доброї Пасхи від чистого серця бажаю любити і неодмінно бути коханою людиною, мріяти про сокровенне і всією душею прагнути до чудес, жодного дня не проживати без віри і надії, завжди бути під надійним захистом крил свого ангела.

Воскресіння Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа – найбільший і світле свято! Так нехай же Великдень порадує смачними пасками і писаними крашанками, нехай Господь завжди оберігає і дає сили на добрі справи!

Прийміть мої щирі вітання з найвеличнішим з усіх християнських свят! Нехай вища сила дарує вам сьогодні (і завжди) оновлені сили, здоров’я, терпіння, міцність духу і сил, вічне спасіння і благословенний успіх в працях. Іскри вам божої в вашій творчості!

Великдень – це час відродження, розквіту життя і всеосяжної любові Ісуса. Сьогодні дорога щастя буде прокладена в тому ж напрямку, що і твій шлях, везіння не залишить в будь-якому починанні, а радість від досягнутих цілей додасть сил для майбутніх звершень. Любові, теплоти близьких сердець і достатку!