Щирі привітання з Пасхою своїми словами

Дай Вам Бог всього самого-самого чудово доброго, гарного, смачного, світлого, радісного і затишного! Нехай Вам буде добре-прехорошо! Не хворійте нічим! Будьте завжди: ситими, рум’яними, задоволеними і коханими. Щастя Вам Справжнього! Христос Воскрес!

Привітання з Пасхою у прозі

Привітання з Пасхою у прозі

Нехай цей священний православне свято посіє в душі гармонію і єдність, занесе в житло теплим вітерцем радість і веселощі, наповнить серце любов’ю і ніжністю!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Зі святою Пасхою всіх вітаю! Бажаю вам, мої хороші, тепла серцевого, ніжності душевної, доброти справжньою, непідробною щирості і любові безмежної! Нехай добро переможе зло, гордість і лінь програють працьовитості і поблажливості і нехай світом, і вашими серцями править любов!

Найсвітліші, добрі і теплі привітання з Великоднем летять на крилах ангелів до вас! Нехай Бог дарує мир душі, доброту і чистоту думок, а радість Воскресіння Христового живе в серці і дарує надію.

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю щиро вірити в хороше, дарувати цього світу свою чуйність і доброту, завжди прагнути до добрих справ і ніколи не відмовляти в допомозі нужденним. Нехай Всевишній вкриває твою голову від бід, хай дні твого життя будуть благодатними і світлими.

Христос Воскрес! Вітаю з паскою. Бажаю завжди зустрічати цей благодатний день в колі сім’ї. Разом святити паски, слухаючи святим словами з Біблії. Збиратися за святковим обідом. Будьте щасливі, Ісус захистить від негоди і бід.

Сердечно вітаю Вас з радістю світлого свята Воскресіння Христового! Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаю Вам радості, здоров’я і благополуччя.

Ароматом свіжого паски, цілющим і милостивим дзвоном дзвонів, ясним світлом нехай наповниться будинок ваш в це велике свято. Миру сім’ї вашої, здоров’я і міцності духу, непорушною віри. Христос Воскрес! Вітаємо з Великоднем.