Щирі християнські привітання з днем народження у прозі

Вітаємо з Днем Народження, і бажаємо вам статечними кроками, за допомогою Божої, йти правильним шляхом і не звертати з нього на криву доріжку! З Богом ваш шлях буде квітучим і пахучим, схожим на райський сад! Віруйте, що Господь все бачить, знає і розуміє, і нехай ваша віра буде непохитною! Бажаємо вам новий день починати з щирої молитви, і закінчувати його, так само звертаючись до Бога! Не зраджуйте своїх переконань, не піддавайтеся спокусам, які переслідують нас на кожному кроці, не опускайте рук, навіть у важкі часи! Нехай віра в Бога допоможе вам подолати труднощі і перепони, нехай ваша душа завжди буде відкрита для праведних справ! Добра вам в душу, спокою на серці, достаткув будинок, і тілесного здоров’я! Так буде віра ваша глибока і чиста, та будуть думки ваші світлі і щирі, а дорога життя нехай буде рівною!

Християнські привітання з днем народження у прозі

Кращі християнські привітання з днем народження у прозі

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Вітаю з радісним і світлим днем ​​- з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина – це ти. З Днем народження. Нехай Бог благословляє і висвітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне щастя і добрим діянням. Нехай в твоєму домі будуть здравіє, благополуччя і лад.

В цей день Богпривів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом в твої діла праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої сім’ї, фортеці віри і душевного спокою!

У цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа благодать, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від важких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам всього, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не опоганиться, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнити, світла, який ніколи не згасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, який ніколи не вичерпається!