Зворушливі християнські привітання з днем народження простими словами

Наші автори написали багато прекрасних слів, щоб всі варіанти кращих християнських привітань з днем народження у прозі звучали від серця і до події.

Благослови тебе Господь. Нехай в цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в життя, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирою любови.

Вітаю дитя боже з іменинами. Бажаю благих вістей, добродійство і чистих помислів. Радощів мирських, духовного зростання і процвітання. Повну чашу благополуччя і міцного здоров’я. Живіть в мирі та злагоді!

Нехай Господь в цей день тебе благословить і пошле тобі світлу надію, нехай в це радісне свято – твій день народження в твоїй душі навічно оселиться добре щастя, а серце наповниться чистою і вірною любов’ю. Миру тобі, благих діянь і трепетних почуттів.

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

З Днем народження! Бажаю, щоб «у вчора» залишилися біди і хвороби. А «в завтра» нехай з тобою йдуть Щастя, Надія і Любов! Чи не пускайте в душу жадібних і заздрісних, обходь стороною жадібність. І нехай Ангел зберігає всю твою родину!

Бажаю благ від щирого серця, любові до межі, Нехай життя, триватиме, в роках залишить славний слід, І хай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Нехай в цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твою від усіх негараздів і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

Дорогий і шановний! Прийми вітання від чистої душі і серця з Днем народження! Бажаю, щоб Бог і Ангел-хранитель оберігав всю твою родину, щоб щаслива зірка завжди вказувала на вірний і правильний шлях! Благополуччя, терпіння та життєвої енергії!