Оригінальні християнські привітання з днем народження до сліз

Наші автори написали багато прекрасних слів, щоб всі варіанти красивих християнських привітань з днем народження українською мовою звучали від серця і до події.

Хочу привітати тебе з твоїм днем, з днем ​​народження. Бажаю бути міцним і сильним духом, і тілом. Щоб домагався завжди поставлених цілей, а мрії мали властивість постійно збуватися. Бажаю, щоб Бог оберігав тебе і твою сім’ю, щоб жили ви в здоров’ї і любові. Будьте щасливі!

Вітаю з радісним і світлим днем ​​- з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина – це ти. З Днем народження. Нехай Бог благословляє і висвітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне щастя і добрим діянням. Нехай в твоєму домі будуть здравіє, благополуччя і лад.

У своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним світлом повна! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, нехай любов Всевишнього вас окрилює, нехай надія вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать до вас зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистіше, ще прозорішою, ще відкритим! Бажаємо вам стати щасливіше, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються за допомогою Господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Нехай стороною обійдуть вас злі духи! З Днем народження! Так буде господь Бог з вами вічно!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Нехай небо в цей день пошле тобі радість і світлу надію, нехай Бог тебе благословляє і обдарує щастям. З Днем народження тебе! Нехай життя твоє повна буде благих діянь, добрих вчинків, великодушності і милосердя, співчуття нужденним і вірною допомоги хорошим людям.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!