Кращі привітання з Пасхою українською мовою

Велике свято Пасхи йде в будинку. Бажаю, щоб і розмірені будні, і веселі свята залишали відчуття не дарма витраченого часу. Нехай буде благоденство у вашій родині і близькому оточенні. Доброзичливі усмішки нехай зустрічають вас всюди на життєвому шляху. Нехай чиста радість стане одвічним супутником вашим!

Нехай на душі радісно буде, з мови летять компліменти, а в голові – ясна мета і знання про грандіозний майбутньому. Милостивої долі, цікавих відкриттів, Божої допомоги, успішних справ, довгоочікуваного розвитку і зростання. Зі святом! Христос Воскрес!

Привітання з Пасхою своїми словами

Привітати з Пасхою українською мовою

Воскрес Христос! Христос Воскрес! Бажаю, щоб у ваш будинок приходили тільки благі вести. Щоб життя була прикрашена щастям, наповнена світлом і оточена благополуччям. Нехай не меркне радість у ваших очах, нехай завжди горить любов у ваших серцях, нехай віра завжди допомагає вам у житті. З паскою.

Настав світлий і великий день, коли Христос воскрес! Воістину Воскрес! Бажаю, щоб твоє життя наповнилася безліччю радісних днів, щасливих подій і справжнісіньких чудес. Бажаю, щоб Бог ніколи не залишав тебе в біді. Щоб він допоміг зміцнитися у вірі, зберегти в душі світло і пізнати його справжню любов. Нехай в твоєму домі завжди буде добро, здоров’я близьких, щастя і благополуччя. Зі світлим святом Великодня!

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!