Короткі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

З Хрещенням, панове. Бажаю всім бути добрими і чесними людьми. Чиніть до людей тільки так, як хочете, щоб вони чинили з вами.

Привітати з Водохрещем

Привітання з Водохрещем українською мовою

У свято Хрещення Господнього бажаю Божої допомоги у добрих справах і в пошуках щастя, миру, душевного спокою, благодаті і любові.

З Хрещенням Господнім. Нехай кожен день в твоєму житті буде благодатним, нехай все непогоже відтепер залишить тебе назавжди.

З Хрещенням Господнім, щасливого і радісного життя, пишноти і райдужних надій бажаю тобі від щирого серця!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай мир оселиться в твоїй душі, розум буде чистий, а вчинки будуть праведними!

Бажаємо фортеці в вірі, щирості в любові і чистоти в своїх думках, серцях і душах. З Хрещенням!

У нас також ви знайдете багато красивих і прикольних поздоровлень з Хрещенням в віршах.

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

У день Хрещення Господнього хочу побажати миру і взаєморозуміння вашій родині. Нехай у вашому домі завжди панують любов, віра, повага, а щастя буде вічним супутником. Зі святом!

З ГосподнімБогоявленням! Нехай свята вода змиє весь негатив і зло. Нехай у всіх починаннях зберігає Бог і Доля. Щоб душа жила добром, а серце – любов’ю.

Вітаю з Хрещенням. Бажаю зануритися в ополонці і отримати заряд бадьорості, здоров’я, енергійності і гарного настрою на цілий рік вперед!

Прихильності небес, справедливої ​​долі, легкої віри, змивання гріхів водохресною водою і божого вибачення!

З Хрещенням Господнім вітаю і бажаю жити на планеті, де немає воєн, бруду і образ, а є сонце, добро і людське тепло!

Бажаю, щоб в день чудотворного Хрещення в ваш дім прийшло велике щастя, душевний спокій і зміцнення віри в серці. Зі святом!

Вітаю з Богоявленням Господнім! Незважаючи на морози, християнська душа зануриться в ополонку, оздоровиться і очиститься. Бажаю духовної віри, світлих помислів і люблячих сердець.

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє! Я тобі бажаю, щоб починаючи з цього дня удача і щастя супроводжували тебе в твоєму житті, щоб були здорові разом з тобою і всі твої близькі. Зі святом!