Короткі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Зі світлим і чистим днем, з хрещенням Господнім! Нехай молитви наповнять серце, а щастя душу. Зі святом!

Нехай Господь допомагає в здійсненні планів, направляє на істинний шлях, благословляє починання і оберігає від нечистого. З Хрещенням!

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

В Хрещення бажаю молитвам почутими бути, щоб допомогли небеса впоратися з усім, що заважає нашому щастю!

Бажаю, щоб білий голуб приніс у ваше життя благополуччя, зміцнив віру в серці і подарував величезне світле щастя. З Хрещенням!

Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.

Зі святом Водохреща! Бажаю щоб здоров’я не йшло, а печалі не наближалися до тебе. Чи не втрать позитив і удачу, відкрийся щастя і успіху.

Бажаю, щоб у вашому серці спалахнуло вогник добра, а ваше життя стало світліше, щасливіше і благополучніше. З Хрещенням Господа!

Нехай в славне свято Хрещення Господня зміцниться віра в Вашій душі, а серце наповниться теплом і світлом. Здоров’я Вам і Божого благословення!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем у прозі

У день Господнього Хрещення бажаю, щоб Всевишній був до тебе милостивий, добрий і об’єктивний. Нехай його вказівки не завжди очевидні, але завжди справедливі!

З днем ​​Господнє Хрещення. Бажаю Вам міцного здоров’я, багато щастя і доброти. Нехай ваш будинок завжди обходить біда стороною.

Нехай разом з Хрещенням Господнім у Вашому домі оселиться радість, спокій, виконання бажань, теплота в стосунках і порозуміння між собою.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

З наступаючим Хрещенням вас! Бажаю від душі божого благословення і милості, любові міцного здоров’я і сили! Нехай збудуться всі ваші мрії і кожен день буде щасливим!

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!