Християнські привітання з днем народження своїми словами, до сліз

Вітаю з чудовим днем ​​народження, з днем, в який Бог колись подарував тобі щасливе життя. Бажаю многії літа блага і удачі, міцного здоров’я та істиною любові, мудрості і добра, поваги і радості. Нехай твій ангел завжди зберігає тебе від лиха і зла.

В чистий і світлий твій день, в свято єдності твоєї душі і тіла, в твій день народження я бажаю, щоб Господь завжди чув твої молитви і простягав тобі руку допомоги у важкі хвилини, щоб твій життєвий шлях не втрачав напрямки праведності і честі, щоб твій добрий твоє серце випромінювало любов і дарувало надію оточуючим, щоб душа твоя залишалася відкритою і щирою.

Вітаю! Хочу побажати тобі успіхів, щоб твій ангел-хранитель берег тебе від зла та заздрості, ворогів і недоброзичливців, підлості й користі. Нехай сім’я буде міцною, будинок повна чаша, а друзі завжди поруч!

З Днем народження! Нехай ангел завжди ходить поруч з тобою, оберігаючи від бід і нещасть. Доброти душевної, не бути заздрісним, і радіти тому, що пропонує Господній день.

У твій день народження, коли запалала твоя зірка, нехай небеса подарують сили тілу і надію душі, нехай міцної залишається твоя віра, нехай буде світлим і праведним твій життєвий шлях, нехай за добрі твої діяння і щедрість твою Бог обдарує тебе істиною любов’ю і щастям.

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатися, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

Нехай Господь в цей день тебе благословить і пошле тобі світлу надію, нехай в це радісне свято – твій день народження в твоїй душі навічно оселиться добре щастя, а серце наповниться чистою і вірною любов’ю. Миру тобі, благих діянь і трепетних почуттів.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб у вашій світлиці завжди була благодать і мир. Нехай душа, повернена до бога, буде чиста і умиротворення. Нехай на столі завжди – досхочу, у праці – у справах, а в любові – по серцю!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисте кохання тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведною і щасливою, нехай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.