Зворушливі привітання з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

Мені хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят, який має цікаву історію, а також значення для нашого народу. Саме сьогодні, шостого серпня,в нашій країні святкують Яблучний спас. Можливо, що ви не знаєте про це свято, тому я не просто привітаю вас, але і освічені в цьому питанні. Я хочу побажати вам всього самого найкращого, а також світлого і доброго. Нехай цей святковий день подарує вам багато радості і щастя. Якщо ви не знаєте, то в цей день прийнято освячувати свій урожай яблук в храмах, щоб отримати благословення. Крім того, дане свято означає наступ осіннього сезону, який приносить з собою багато холоду і сірості. А ось з освяченими яблучками вам вже нічого не буде страшно. Проведіть цей день разом зі своїми близькими, спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців.

У біблійних переказах говорилося про те, як він забрав Ісус Петра, Якова та Івана, і зійшов з ними на високу гору, і там преобразився перед ними. Сьогодні відзначаємо свято Преображення Господнього. Бажаємо всім великого успіху і щастя. Нехай ваша мрія обов’язково стане реальністю, нехай ваше життя буде світлою і прозорою, як джерельна вода. Нехай кожна мить вам дарує світло, любов і розуміння. Нехай птах щастя допоможе виконання всіх бажань. Нехай Господь вам дарує тільки благословення.

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю завжди знаходити порятунок від суєти і печалі в глибинах доброти своєї душі. Бажаю мирного життя без тривог і побоювань. Бажаю солодких миттєвостей і взаємної любові. Бажаю божої ласки і неземного щастя!

З Яблучним Спасом тебе, моє сонечко! Бажаю тобі, красуня, любові неземної і сім’ї міцної! Вірю і знаю, що ти всього доб’єшся.

Сьогодні чудове свято – Преображення Господнє. В цей день у церквах святять яблука, груші і мед, а також колоски жита чи пшениці, щоб на наступний рік був хороший урожай. Я вітаю вас з світлим святом. Бажаю, перш за все, міцного здоров’я, в усьому успіхів, миру і благополуччя. Нехай ваше життя тече, як повна ріка, нехай тільки хороші новини стукають у ваш будинок. Всіх благ земних вам, достатку та родинного затишку. Нехай ангели охороняють вас від усіх нещасть.