Зворушливі привітання з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз

Солодких стиглих яблучок! Гарного врожаю, щоб завжди було що поставити на стіл! Нехай буде багатство і процвітання! Нехай в душі буде спокій і світле тепло! Нехай серпня принесе теплу осінь і ласкаву зиму!

Я хочу привітати вас з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого найкращого. У цей жаркий і такий чудовий день мені хочеться побажати вам море посмішок і радості. Сьогодні не повинно бути місце для прикрощі та суму, тому що цей світлий день передбачає наявність гарного настрою. Провести цей день буде краще з близькими і рідними, тому спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців. Однак використовуйте при цьому тільки освячені яблука, а для цього вам потрібно буде відвідати храм. Хочу побажати вам виключно всього найкращого, бо по-іншому в цей святковий день і бути не може. А ще починайте запасатися яблучками, тому що осінь вже починає вступати у свої права. А там вже і до зими не далеко, так що яблучка вам точно знадобляться. Вдалого вам святкування! Всіх благ вашій родині!

Прийми мої щирі вітання з Яблучним Спасом! Бажаю тобі професійних успіхів і відмінної погоди дома!

Дорогий татко! Ось і настав світле свято Яблучного Спаса. Хочу побажати тобі в цей день міцного здоров’я, сильного тіла і сильного духу, радості в душу і солодощі на святковому столі! Нехай щедре літо і волшебніца- осінь дарують тобі тільки хороші і яскраві дні, а все сумні спогади нехай безслідно зникнуть. Нехай на столі твого будинку завжди красується коровай – символ достатку і благополуччя!

Вітаю з Преображенням Господнім! Нехай в кожен будинок увійде свято, а небесні ангели нехай принесуть хороші новини. Нехай зникнуть всі біди, а любов і радість назавжди увійдуть в будинок і стануть справжніми чеснотами!

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

Вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю тобі бути людиною – стиглим яблуком, яке і зовні красиво, рум’яне, апетитно, і всередині – соковите, солодке, хороше. Нехай твоє серце знає доброту, нехай твоє життя грає яскравими фарбами любові і щастя. Здоров’я, миру, Божої допомоги в справах і світлої радості.

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!

Сьогодні ми відзначаємо одне з найпрекрасніших свят, яке іменується Яблучним Спасом. Я хочу побажати вам всього самого світлого, доброго і приємного. Сьогодні багато людей будуть збиратися в храмах, щоб освятити свої плоди яблук, тому бажано, щоб і ви відвідали храм і освятили яблука, якими потім почастуєте всіх своїх рідних і близьких. Бажаю вашій родині затишку і благополуччя, а також любові і взаєморозуміння. Починайте запаси готувати, тому що з сьогоднішнього дня в свої права вступає осінь. А за нею, як відомо, слід зима, а значить, що яблучок треба підготувати в великому обсязі. Бажаю вам здоров’я і щастя, а також кар’єрного росту. Нехай все у вашому житті буде наповнене радістю і позитивними емоціями. Спечіть сьогодні смачний бісквіт, щоб порадувати своїх близьких і коханих друзів.