Зворушливі привітання з Медовим Спасом

Вітаю з Медовим Спасом. Нехай твоє життя наповниться ніжним солодким медовим ароматом надій. Нехай Боженька зберігає твою сім’ю від лиха і заздрості. Я від душі бажаю миру, щастя і здоров’я. Бажаю, щоб кожен день був чарівним і добрим. Бажаю, щоб кожна думка була світлою, кожен вчинок – хорошим, а кожна посмішка – щирою.

З Медовим Спасом! Бажаю медового щастя в житті, медової солодкої любові, медових надій і медової насолоди. Нехай Господь вбереже тебе від бід і негод, нехай душа твоя завжди знаходить порятунок у берегів відради, хай серце твоє браво б’ється в ритмі натхнення.

Вітаю з Медовим Спасом! Бажаю, щоб життя твоє було солодка як мед. Бажаю, щоб тебе завжди оточували добрі люди, а в родині твоїй панував мир і спокій.

Проводжаємо літо, Медовий Спас прийшов! Нехай буде Ваше життя зі смаком кращих сортів янтарного меду і присмаком макового пирога! Гуркіт дзвону оновлять Вас для благодаті і подій нових! Медової погоди Вашому дому! Квіткової та солодкої любові!

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.

Вітаю з днем ​​Медового Спаса! Хочу побажати, щоб стіл ломився від усіляких макове-медових страв! І не тільки стіл був смачним і солодким, але і життя нехай буде такий! Всіх земних благ вашій родині! Успіхів і удачі! Здоров’я і краси! Щастя і багатства! Радості, взаємної любові і відданої дружби!

Вітаю з чудовим православним святом – Медовим Спасом! Нехай життя буде солодким, як мед, а в сім’я буде злагодженої і дружної, немов бджоли в вулику. Нехай Спаситель допоможе подолати труднощі на шляху до щасливого і радісного життя. Нехай Ви і ваша сім’я будуть під покровом Господа і Богородиці!