Красиві привітання з Медовим Спасом своїми словами, у прозі

Наші автори написали багато прекрасних слів, щоб всі варіанти привітань з Медовим Спасом звучали від серця і до події.

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

У розпал останнього літнього місяця і сонечка щастя ми вітаємо з Медовим Спасом. Пахнуть польові квіти і трави, наповнюючи приємними ароматами літа, що минає. У Медовий Спас ми хочемо побажати, нехай освітлені букети охороняють сім’ю від негараздів. Нехай будинок Ваш наповнюється достатком, як стільники в бджолиних вуликах, а грошей так само важко буде порахувати, як маку. Нехай в сімейному житті буде все так же солодко, як солодкість медових пряників. Нехай макові пироги нагадують про прибуток в діловій сфері.

У повітрі витає солодкий аромат макових булочок і свіжого зібраного меду. Дивне спів птахів перегукується з піснями парафіяльного хору. Дзвони радісно повідомляють про наступив Медовому Спасе! Зі святом, дорогі! Солодких вам, як мед, життєвих миттєвостей, чистих, як джерельна вода, помислів і працьовитість маленьких бджілок!

Вітаю з Медовим Спасом і бажаю, щоб до тебе, ніби до меду, прилипало лише щастя і благо, щоб Бог завжди був з тобою і оберігав твою сім’ю від всіх бід. Нехай в твоїй душі світить яскраве сонечко, нехай твоє серце від будь-якої печалі рятується любов’ю і надією.