СМС привітання з Водохрещем простими словами

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з головою зануритися в світ чистих думок і добрих витівок. Нехай засяє твій світ щастям, а душа надією, нехай благодать буде в житті і насолода радості на серці.

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітати з Водохрещем українською мовою

Господнє Богоявлення – святе свято кожного будинку. Бажаю цей день освятити своїми посмішками і радістю!

Поспішаю привітати з Хрещенням! Нехай водохресна вода охолодить душу і очистить від образ і тривог, а чиста любов зігріє і принесе благодать.

У день Хрещення Господнього хочу побажати миру і взаєморозуміння вашій родині. Нехай у вашому домі завжди панують любов, віра, повага, а щастя буде вічним супутником. Зі святом!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю бути справжніми, натуральними, ідентичними і індивідуальними!

Нехай на поріг вашого будинку приходять тільки: щастя, надія, достаток, любов і благі вісті. З Хрещенням Господа!

Сьогодні велике свято – Хрещення! Щиро бажаю тільки щастя, радості та гарного настрою. Помолися Богу і попроси у нього здоров’я для себе і рідних, і нехай віра міцніє з кожним днем.

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

Допомогти попу і ноги, щоб Бог вас усіх благословив. Щоб змилися всі ваші тривоги, і щоб світ щасливіше і добрішим був. З хрещенням!

Нехай Водохресні морози вас підбадьорять і загартують. В це святоварто відпустити все погане і змити гріх святою водою. З Хрещенням Господнім вас!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Нехай вода не буде холодною. Хай сонце гріє тепліше річного. Бажаю в Хрещення Господнє перебуває поруч з коханими і близькими.

З Хрещенням Господнім я вас всіх вітаю і бажаю бути вдячними, свідомими, праведними і правильними, справедливими і смиренними!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати благородства душі і блага життя, милості серця і міцного здоров’я, послав його Господь у відповідь за добрі справи.

Бажаю, щоб білий голуб приніс у ваше життя благополуччя, зміцнив віру в серці і подарував величезне світле щастя. З Хрещенням!