Привітання з Великоднем

Від щирого серця в світле свято Великодня хочу побажати, щоб тобі завжди вдавалося бути милосердним і добрим людиною, щоб віра і любов твого серця завжди приводили тебе до високих результатів благих справ і успіху, щоб на твоєму шляху не зустрічалося заздрості і лестощів, щоб в твоїй життя завжди горів вогонь надії і натхнення.

Бездоганної чистоти свято настав! Вітаю! Давай же славити сьогодні Христа, адже він Воскрес, щоб показати нам, що райські кущі не міф і за них варто молитися, жити праведно і не забувати про силу, укладеної в безсумнівну, справжню, незламну віру! Нехай твої надії виправдаються, мрії здійсняться і життя вдасться!

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю відпустити всі біди і печалі, відкрити своє серце для радості і натхнення, протягнути руку допомоги близьким, залишити презирства і сумніви в стороні. Нехай Господь тебе за все простить і проллє світло благополуччя на твій життєвий шлях.

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес. Від душі вітаю зі святом Пасхи і хочу побажати всього самого доброго, світлого, ніжного, радісного, прекрасного. Нехай буде здорова вся твоя родина, нехай лунають дзвінкі веселі голоси по всьому твоєму дому, нехай тільки любов і щастя займають все твоє серце!

Христос Воскрес! У світлий і урочистий день Пасхи бажаю добра, благополуччя і миру вашому дому! Нехай життя оновиться разом з природою, нехай почуття світлої радості не покидає душу якомога довше. Бажаю гармонії, любові, сімейного затишку і щастя!

Нехай цей святий день стане для тебе початком нового життя, в якій Боженька ніколи не відмовить тобі в допомоги та благодаті. Будь завжди здорова, молода і щаслива. З Великим Великоднем!