Привітання з Великоднем

Великдень – це те свято, яке допомагає всім повірити в диво! Адже це день, коли воскрес наш рятівник Ісус Христос! І вітаючи з цим великим подією ми бажаємо вам ніколи не втрачати віру в Бога. Щоб вас завжди оточувало тільки добро, а всі труднощі вирішувалися легко і невимушено!

Вітаємо зі святом Великодня, бажаємо весняного настрою, щасливих змін, радості, удачі, тепла і щастя!

Гримнув світлий, добрий свято – Великдень! Вітаю з цим радісним днем. Бажаю воістину душевного тріумфування, достатку, тепла, затишку, посмішок і сімейного єдності. Нехай Божа благодать освітить ваш будинок і наповнить його світом, благополуччям і душевністю!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Радості, любові, веселощів, божого благословення. Бажаю після суворого посту не об’їстися пасками, щоб талія не пропала, не перестаратися з кагором, щоб світла радість не перейшла в нестримні веселощі, і бережіть губи – щоб не розпухли від троєкратних поцілунків. Але, якщо все ж, кагору узливання нададуть, раптом, на вас вплив, і захочеться кого-небудь побити, то бийте тільки яйця, і тоді свято буде дійсно світлим і радісним.

Христос Воскрес! У світле свято Великодня щиро бажаю довгого щасливого життя під мирним блакитним небом, в оточенні дорогих близьких людей, в супутніх з вірною доброї удачею, з постійним натхненням і прагненням до добрих справ.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітати з Великоднем у прозі

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Цілую тебе триразово і ще раз, і ще раз. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

Прийміть поздоровлення з одним з найголовніших християнських свят, зі Світлої Великоднем. Хочеться побажати умиротворення і доброти, спокою і тепла, світла і гармонії. Нехай мир панує в будинку вашому, нехай любов оселиться у ваших душах. І нехай береже Господь кров ваш.

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Бажаю тобі любити і вірити, сподіватися і не нарікати, терпіти і співпереживати. Нехай все чесноти людські будуть твоїми орієнтирами в спілкуванні і вчинках. Це так просто, але в той же час так важко і мені, і тобі, і кожному. Але для Бога немає нічого неможливого. Будемо молитися і просити у Всевишнього душевних сил і прощення за гріхи. У Велику Великдень Бог обов’язково нас почує. Христос Воскрес.