Привітання з Трійцею

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Сьогодні чудове свято, день Трійці, і мені хочеться привітати тебе, побажати радості і благополуччя, везіння і добра. Цей день – дійсно святий, так нехай же ти переймешсяйого святістю і захочеш робити якомога більше добрих справ!

Вітаємо зі святом Святої Трійці! Нехай чистий будинок, прикрашений свіжою річної зеленню, принесе вашим душам мир, щастя і спокій! Бажаємо вам виростити в собі найпрекрасніше що заповідав нам Господь: радість, милосердя і любов! Нехай вам завжди приходять на допомогу небесні захисники! А неприємності і печалі обходять ваш будинок далекої стороною!

Нехай Трійця свята веде вас по життю дорогою віри і любові, а на вашому шляху зустрічаються тільки чесні друзі й щирі колеги. Нехай щогодини приносить крихту щастя, з яких складеться щасливий пазл долі.

Привітання з Трійцею у прозі

Привітання з Трійцею своїми словами

Нехай День Святої Трійці буде прикрашений яскравим сяйвом сонця і посмішками на обличчях дорогих людей, в твоєму серці розіллється Божа благодать, а життя до країв наповниться добром і щастям!

Вітаємо зі світлим православним святом – Трійцею! Розкрийте вікно, впустіть літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім’ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру в краще.

У день світлого і доброго свята Трійці від чистого серця бажаю, щоб душа завжди зберігала міцну віру і таїла щиру надію, щоб Божа благодать наповнила твоє життя, щоб ароматні і красиві гілки, якими прикрашено твій будинок, подарували великий вплив і відчуття справжнього щастя.