Щирі привітання з Трійцею у прозі

Наші автори написали багато прекрасних слів, щоб всі варіанти красивих привітань з Трійцею своїми словами звучали від серця і до події.

Вітаю з Трійцею. Бажаю миру в житті, щастя, блага, радості, душевного тепла, бажаю удачі на шляху, добра, благополуччя, впевненості і достатку. Нехай твоє серце переповнює любов, а в тебе завжди живе світла надія. Бажаю, щоб Пресвята Трійця відвела від тебе і твоєї сім’ї будь-яке лихо і будь-який хвацько.

Вітаю з Трійцею і від чистого серця хочу побажати, щоб на душі було завжди спокій, щоб в житті не згасав вогонь любові і надії. Нехай все навколо в один момент стане чудовим і прекрасним, нехай волею добрих сил і ангелів тобі вдасться знайти вірний шлях до щастя і блаженства.

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров’я вам і вашим близьким людям!

Вітаю зі святом Трійці і від чистого серця бажаю, щоб в житті завжди горіло яскраве вогник надії і любові, щоб віра ніколи не покинула твого серця, щоб в душі постійно жила радість і натхнення до добрих справ. Нехай твоє життя завжди буде прикрашена квітучими гілками удачі і пишною зеленню щастя, як в це світле свято.

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю тебе з чудовим святом, яке не може не радувати – з Трійцею! Хочу побажати тобі всього найкращого, добра, щастя, успіху і удачі, здоров’я та краси! Розцвітай і живи в задоволення, адже життя – найдорогоцінніший дар для кожного з нас!

Вітаю вас зі святом Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості, чуйного серця і доброти. Нехай ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу вам і вашому будинку.

Вітаю з гарним і світлим святом – Трійцею! Нехай завжди буде легко і радісно. Нехай ошатні берізки і свіжа травичка радують око своєю зеленню. І нехай завжди буде допомога і захист Отця, Сина і Святого Духа!

Сьогодні ми з вами будемо відзначати одне з найсвітліших і добрих свят, який з року в рік приносить щастя в наш будинок, в нашу сім’ю. Мені хочеться привітати мою дорогу і найулюбленішу матусю зі святом Трійці. Ти як завжди грунтовно підготувалася до цього чудового дня, тому мені хочеться подякувати тобі за те, що ти подарувала нам такий гарний і добрий святковий день. Мало хто знає про цей день, тому ми сьогодні повинні будемо привітати деяких наших знайомих, щоб і вони дізналися, що це за світле свято – Трійця. Я хочу побажати тобі лише здоров’я. Ніколи не втомлюся бажати тобі цього, тому як здоров’я зайвим не буває ніколи. А ми зробимо все для того, щоб наша улюблена мамуля відчувала себе найщасливішою, щоб вона була оточена любов’ю і турботою. Нехай це свято буде ще одним приводом для нас, щоб зібратися і провести відмінно час.