Привітання з Трійцею українською мовою

Нехай в твоєму житті буде місце лише для трепетною любові, міцної дружби, надихає віри і справджених планів, а все погане віднесе подалі вітер надії! З Трійцею!

Вітаю тебе з Трійцею! Хочу в цей день побажати тобі добра, удачі, благополуччя, радості в житті і тільки приємних емоцій! Які б випробування не були послані тобі – завжди виходь з них з честю і стався філософськи, якщо трапляються невдачі!

Щиро вітаю з великим, чудовим святом – Трійцею! І нехай же чудо сьогоднішнього дня перебуває довго, захоплюючи своєю силою і неймовірною можливістю перетворювати будні в суцільну величезну любов!

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Як в зелені потопає свято Святої Трійці, так і тобі бажаю потопати в океані щастя, купатися в променях радості, літати на крилах любові. Нехай Божа благодать зміцнить твоє тіло і душу, щоб насолоджуватися життям, але знати міру і толк. Зі святом!

Улюблений! Я хочу привітати тебе з чудовим святом – Днем Святої Трійці! Бажаю, щоб доля завжди була до тебе прихильна і справедлива, підносячи лише найприємніші сюрпризи і світлі моменти! Нехай наша любов лише міцніє з кожним днем! Обіцяю завжди любити тебе і вірити в краще!

Вітаю з Трійцею і бажаю здоров’я, миру, радості і благополуччя. Нехай твоє серце повниться щедрою і світлою любов’ю, нехай твоя душа сповнена буде натхнення і краси, нехай у твоєму житті сповнена буде чаша достатку і щастя.

Вітаю вас зі святом Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості, чуйного серця і доброти. Нехай ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу вам і вашому будинку.

Нехай в п’ятдесятий день Трійці зійде на всіх світлий святий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, що зігріває неймовірною любов’ю втомлену душу, надаючи окрилює надію і необхідні сили!

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітати з Трійцею до сліз