Привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Благовіщення – свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!

З Благовіщенням вітаю! Бажаю отримувати завжди тільки благими звістками, не знати горя і зради, розчарувань і смутку. Хай щастя присутній щодня і ніщо не зможе затьмарити його. А ще бажаю міцного здоров’я, адже це найголовніше, що є в нашому житті.

Скільки радості і світлого торжества в прекрасному святі Благовіщення! Скільки щастя несе він християнам усього світу – і скільки добра приніс він тобі! Нехай все, що дорого і любимо, оточує тебе в житті і дає тобі натхнення, нехай любов супроводжує тебе всюди!

З Благовіщенням тебе! Сьогодні свято, а за ним прийдуть будні, тому не чекай благих вістей, склавши руки. Посвяткувати сьогодні від душі, завтра закочувати рукава і берись за роботу. Будь спритніше, швидше і повороткість, щоб хороші вести не пройшли мимо!

З цього дня змінилася земне життя кожного з живучих тоді і живуть тепер. Так давайте приносити цю чистоту і непорочність в наше життя кожен з прожитих днів. Вітаю віруючих з православним святом і бажаю непорушного присутності надії в краще в душах і серцях, всіх людей без винятку.

Вітаю зі святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Порадіємо благої вісті, отриманої на діву Марію від архангела Гавриїла. Нехай і ваше життя дарує тільки благими звістками, оберігаючи від нещасть, бід і тривог, щоб душевний спокій, людські радості і щастя були завжди з вами.

Вітаю з Великим святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Бажаю, щоб для кожної душі основами були: відданість Богу, чистота, непорочність. Любові, здоров’я, розуміння, освіти, благих вістей, добрих справ, світу в серце, терпимості до оточуючих, сили духу.