Привітання з Благовіщенням своїми словами, у прозі

Благовіщення є великим християнським святом, на їхню легендою в цей день до Марії спустився ангел і приніс їй радісну новину, в якій сказав, що вона скоро стане матір’ю. До наших часів свято дійшов з тих далеких років, наш народ регулярно відзначає його. Вітаю тебе з цим світлим днем, бажаю, щоб в твоєму житті зустрічалися виключно вдалий і радісні моменти, зло і негаразди, нехай назавжди покинуть твій будинок, душу і серце. Нехай з тобою перебуватиме благополуччя, здоров’я буде міцним і завжди відчувай впевненість в завтрашньому дні. Нехай який-небудь благовестник порадує тебе сьогодні хорошими новинами. Бажаю, щоб Бог направив твою життєву стежку на світлий шлях праведників. Нехай постійно оточують надійні, перевірені життям друзі, а серце невпинно радіє життю. Зі святом.

Вітаю всіх християн з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Це свято наповнене вірою, спокоєм і любов’ю, тому мені хочеться побажати всім терпіння в житті, спокою в думках і щастя в родині! Нехай ангели завжди оберігають вас від хвороб, зла і труднощів, а ваше життя надалі буде наповнена любов’ю до Бога і до людей!

Понад дві тисячі років тому Діві Марії архангел приніс благу звістку, і навіть згадку про цю подію дуже важлива для нас. Вітаю вас зі святковим днем, бажаю мудрості, любові, смирення, терпіння у випробуваннях життя і якомога більше хороших, радісних новин!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від чистого серця хочу побажати цінувати своє життя і бути вдячним Богові за все гарне, що він послав, дорожити кожним світлим моментом щастя і до кінця вірити в свої сили, з кожним днем ​​отримувати благу і добру звістку, ніколи не втратити своєї віри і щирої любові.

Вітаю з великим святом Благовіщення. Нехай в житті буде багато радості і тепла. Ніколи не переставайте вірити в диво, і воно обов’язково збудеться.

У Благовіщення бажаю Вам найдобріших подій і радісних новин, благополуччя для всіх Ваших близьких і рідних, затишку і тепла Вашого дому, світлої надії і велику любов Вашому серцю, добрих і вірних друзів на все часи. Живіть з вірою і добром і будьте неодмінно щасливі!

Вітаю тебе з чудовим святом – Благовіщенням! Від щирого серця бажаю, щоб цей день наповнив все навколо справжньої благодаттю, щоб збувалися твої бажання і виконувалися заповітні мрії! Нехай життя дарує тільки найкращі подарунки!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.