Оригінальні привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Нехай Новий рік і Різдво Вам дарують щастя і добро, Всього, що у небес просили, У вас нехай буде в достатку! Нехай удача живе поруч. Бажаю миру вам і лада, Здоров’я, сил і грошей багато! Чи не знати печалі і тривоги.

Нехай Новий рік і Різдво запам’ятаються добрими і світлими святами, які подарували великі надії і відчуття справжнього щастя. Від душі вітаю і бажаю яскравого світу і барвистих днів, чудесних подій і приємних новин.

Колеги, вітаю всіх з добрим і світлим святом Різдва Христового і Новим роком! Бажаю, щоб всі надії виправдовувалися, щоб всі мрії збувалися, щоб всі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли і не боліла у вас душа. Нехай в житті неодмінно станеться різдвяне диво, яке надихне на нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.

Напередодні свят Нового року та Різдва бажаю всім міцного здоров’я! Нехай в новому році з вами трапляються тільки приємні чудеса і збуваються найпотаємніші мрії! Нехай кожен день приносить тільки хороші новини! Нехай люди, які вас оточують, радіють вашим успіхам! Всього самого найкращого!

З Новим роком і Різдвом Христовим. Бажаю з добрими надіями і світлими думками увійти в новий рік, бажаю зустріти свята з дорогими й улюбленими людьми і з ними ж часто бачитися в новому році, бажаю без зневіри і проблем зустрічати кожен новий день майбутнього року і ніколи не втрачати своєї віри і сили, своєї чарівності і щастя!

Нехай в Різдво і в Новий рік Твої здійсняться мрії, нехай чарівництво до тебе прийде, І все, чого бажаєш ти! Нехай ці свята добра Тепла подарують дуже багато, Щоб позитивної життя було, Бажаю щастя я великого!

Нехай Вам завжди супроводжує благополуччя. Щоб Новий рік став плідним і результативним. Хочу побажати добра і тільки руху вперед, а старий рік рік нехай забере з собою все сумні моменти і переживання.

Сердечно вітаю вас з Різдвом Христовим! Нехай у вашому домі завжди буде світло і затишно, нехай біди обходять вас стороною, а любов зберігається і перебуває у вашому серці! Світле свято Різдва обіцяє чудеса, і я бажаю вам зустрічі з цим дивом!

Вітаю з Різдвом! Чи не засмучуй тих, хто любить тебе, будь добрий до всіх, чуйний, безкорисливий і вдячний, і не забувай, що кращий подарунок-це сім’я. Нехай Ангел-хранитель збереже тебе і твою сім’ю!