Оригінальні привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

Новий рік і Різдво – найголовніші свята зими, а може і всього року. У цей час ми уповільнюємо божевільний біг, прислухаємося до скрипу снігу під ногами, вдивляємося в блиск святкових вогніві під бій курантів про себе вимовляємо найзаповітніші слова. Ми бажаємо, щоб наступаючі новорічні і різдвяні вечори подарували вам масу позитивних емоцій і поклали початок новому періоду в житті – яскравого, щасливому і запам’ятовується!

З ким зустрінеш Новий рік, з тим його і проведеш. Сьогодні за столом я бачу тільки тих людей, з якими я дійсно бажаю провести майбутнє свято. Тому мені хочеться побажати вам, добра, щастя і умиротворення. Забути про проблеми, негаразди і нестатки. Мати в своєму житті тільки те, що ви хочете. З новим роком друзі! З новим щастям!

Шановні колеги, з Різдвом і Новим роком! В цьому році обов’язково збудуться всі ваші мрії, ви зможете з легкістю вирішити будь-яке поставлене завдання. Я дуже сподіваюся, що, незважаючи на непросту ситуацію в економіці, всі складнощі обійдуть наш офіс стороною і наша компанія стане острівцем успіху і стабільності. Я впевнений, що кар’єра буде стрімко рости вгору і кожен з нас реалізує себеповною мірою. Зі святами!

Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Новий рік і Різдво – два найбільш очікуваних зимових свята. Нехай мрії стають здійсненними. Бажаю, щоб Бог оберігав ваші родини від недоброзичливців і допомагав в непрості хвилини. Поменше сліз і розчарувань.

Наступаючий рік вже близько. Чути його урочиста хода з бубонцями, хлопавками, дзвінким радісним сміхом і бризками ігристого шампанського. Пора згадувати заповітні бажання і шукати під ялинкою довгоочікувані подарунки. Мені дуже хочеться, щоб вони мали не тільки матеріальний вигляд. Адже найголовніше в нашому житті неможливо загорнути в подарункову упаковку і обв’язати стрічкою. Звичайно ж це любов, благополуччя, вірність, дружба, взаємодопомога і душевний спокій. Бажаю, щоб все це було з вами в майбутньому році і не тільки! З Новим роком і святим Різдвом!

Новорічні свята – це маленьке диво, якого з нетерпінням чекають дорослі і діти. Закривши очі, ми загадуємо бажання і свято віримо в те, що вони збудуться. Нехай Ваші мрії виконуються кожен день в цьому новому році!

Я вітаю Вас з Новим роком. Це свято завжди асоціюється з хвойним запахом ялини, смаком мандаринів, вибухом хлопавок і відмінним настроєм! Але головне, що він асоціюється з Вашими новими планами, креативними ідеями і сміливими починаннями. Я бажаю, щоб всі Ваші задуми були втілені в реальність в новому році. Зі святом вас!