Найкращі привітання з Трійцею у прозі, українською мовою

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоєму житті все тебе влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перешкод, які були б тобі не під силу, щоб серце твоє ніколи не втрачало доброти і свого щастя, щоб твій внутрішній світ завжди був сповнений квітучих садів радості і зелені надій.

Вітаю з Трійцею – світлим і теплим святом, коли перед нами відкривається святе триєдність. Нехай радість прийде до вас і всім вашим близьким, пахощі трав і квітів наповнить будинок!

Вітаю зі святом Святої Трійці! Бажаю, щоб небесні Хранителі завжди були за спиною. Щоб горе, печалі і негаразди розсіялися і поступилися місцем світу, радості і спокою. Нехай віра в краще разом зі свіжим літнім повітрям оселиться у вашому домі. Добра вам і благополуччя!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю з Трійцею. Бажаю усіяти квітами радості свою душу, подарувати букет щастя для свого серця, дати розпуститися саду своїх надій. Здоров’я всієї твоїй родині, миру за віконцем, гармонії, достатку, благодаті і світлих посмішок.

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітання з Трійцею українською мовою

З святий Трійцею вас всіх вітаю! Бажаю в цей святий день, бути добрішими, мудрішими і терпиміше. І нехай всі дорогі і улюблені вам люди будуть поруч.

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Літо подарувало нам прекрасне свято Святої Трійці. В цей день як то по-особливому все цвіте і оживає, земля наповнюється чудовим ароматом. Вітаю Вас зі святом, бажаю, перш за все, міцного здоров’я, сімейного благополуччя та удачі. Нехай Господь завжди благословляє Вас на добрі справи, нехай у Вашому серці ніколи не гасне вогник добра. Живете чесно і правильно, так, як підказує Вам совість. Миру Вам, щастя і хороших друзів. Нехай ангел – хранитель оберігає Вас завжди.