Найкращі привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Синочку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш тепер розраховувати на захист Господа, батька нашого. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що у тебе обов’язково все вийде якнайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочку, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою завжди будемо, але тільки ми разом зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий сину, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть найближчі люди. Ми щиро вітаємо тебе з крестинами, які обов’язково виявляться найважливішими в твоєму житті!

Дорогі батьки прекрасного хлопчика, я хочу побажати вам сімейного щастя. Нехай малюк росте здоровим і активним, адже енергія і сили йому знадобляться для активного розвитку і пізнання світу. Хочу привітати з крестинами, які насправді можуть прирівнюватися до Дня народження, адже обидва свята дозволяють гарантувати духовне, фізичне народження прекрасного дитинку. Господь нехай береже синочка, який може проявляти закладений потенціал і успішно просуватися в обраному напрямку. Дитинство нехай виявиться активним і допитливим, корисним і незабутнім, адже саме від дитячого віку багато в чому залежить, яким виявиться доросле майбутнє. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова, адже я в них вкладаю весь трепет відносини з чудовим хлопчикові. Вітаю зі світлими і таємничими крестинами.

Сьогодні важливе сімейне подія – хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків – збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

Вітаю крихту з крестинами і від душі бажаю надійного захисту Бога від бід, щедрої любові батьків, щирою доброти хрещених, щасливих миттєвостей життя. Нехай малюк росте життєрадісним дитиною, нехай ангел його веде дорогою благополуччя, чудес і світлих надій.

Привітання з хрестинами українською мовою

Привітати з хрестинами своїми словами

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-хранителі завжди стоятимуть на його шляху і оберігати від смутку, негараздів, розчарувань і сильних падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!