Найкращі привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

У День твого Хрещення нехай погода буде для тебе прекрасною, навіть якщо за вікнами йде дощик і йдуть холоди. Нехай в душі тобі посміхається сонечко і люди кажуть добрі і приємні слова, а так само нехай невидимі добрі сили будуть допомагати тобі у всіх справах і починаннях, будь то хороша навчання, успіхи в спортивній або артистичної діяльності або просто початок шляху до багатства і процвітання, якого гідні лише тільки обрані. І нехай весь світ буде для тебе добрий, світлим і красивим, щоб на твоєму шляху зустрічалися тільки троянди і щоб ти сам повертався до людей своїми найкращими сторонами, даруючи їм любов, благородство, доброзичливість і дружелюбність. І нехай твоє життя буде прекрасною і світлою, як весняне тепле і сонячне ранок.

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Привітати з хрестинами

Привітання з хрестинами своїми словами

Від щирого серця вітаю з цією чудовою подією, з крестинами вашого дитинку. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелика і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати завжди радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

Щиро вітаю дитинку, батьків і хрещених з крестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Від щирого серця вітаю з крестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною рікою під благословінням Бога, нехай в хвилини труднощів доля дарує чудо, нехай завжди відкритою і доброю буде душа дитини.

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

У будинку хвилювання і радість. У колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюють, дивлячись на нього, і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо хвилювання – то тільки приємні.

Сьогодні відбулася подія, яку важко переоцінити православному християнинові! Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Хвилювання цього дня залишаться в пам’яті незгладимим спогадом про те чудовому миті, коли ваша дитина стала ближче до Бога! Тепер за його плечем завжди буде знаходитися Ангел-хранитель, охороняючи від бід і небезпек. Так нехай все життя цього, поки що такого маленького людини пройде щасливо! Хай росте здоровим і приносить вам багато-багато радості!