Красиві привітання з Медовим Спасом своїми словами, у прозі

Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Медовий Спас прийшов, наблизивши до нас Великий Піст Успенський. Всі поспішають спробувати благословенного солодкого меду, погрітися під променями минає пекучого сонця, почитати молитву в Божому храмі і подякувати за прожиті літа. Вітаємо всіх християн зі святом, нехай життя дарує мир, радість і спокій протягом довгих років.

Вітаю тебе, моя матуся, з Медовим Спасом! Бажаю багато літа і міцного здоров’я! Душевного спокою і тихої радости серця свого! Щоб Господь завжди був поруч, рятував від скорбот і зневіри! Щоб благодать перебувала на твоїх віях, ніжна посмішка на устах і світло в серці!

Я вітаю тебе з Медовим Спасом, унікальним і справді важливим святом для кожної віруючої людини. Бажаю тобі відзначити солодкість цього дня і привнести її не тільки в свою душу, а й на святковий стіл. Спробуй відзначити світле день зі своїми рідними людьми, які мають право для того, щоб розділити настільки цінне подія саме з тобою. Бажаю тобі в Медовий спас у повній мірі відзначити цінність кожного дня, проведеного зі своєю сім’єю. Я бажаю тобі випробувати справжнє щастя і в повній мірі порадіти Медового спасу, який неможливо замінити ніяким іншим святом. Багаті традиції, зумовлені унікальною історією, – це основа для того, щоб все-таки захоплюватися світлим днем ​​і відзначити його з усього розмаху. Вітаю тебе від усього чистого серця. Я щиро сподіваюся, вірю, що Медовий спас перетворить твоє життя і обов’язково привнесе в неї частку добра, успіху.

Вітаю Вас з Медовим Спасом! Бажаю, щоб в житті було багато сонячних днів і тепла! Здоров’я, терпіння, працьовитості, щирості і простоти. Нехай завжди буде благополуччя і розуміння у Вашому домі!

Ось і настав жаркий день літа з Медовим Спасом. Бажаю, щоб у цьому році ти відчув унікальність релігійного свята, який спрямований на можливість єднання і справжнього щастя в колі дорогих, близьких людей. Поспішаю я тобі побажати унікального дня зі своєю сім’єю, яку ніким і нічим не заміниш. Нехай в Медовий спас у вас в будинку лунає щирий сміх і перелівістие розмови про буття, світле майбутнє. Сподіваюся, що ви поздравите один одного і зберетеся за святковим столом, де, звичайно, повинні бути представлені медові солодощі. Нехай у тебе в нинішньому році свято виявиться особливим. І, звичайно, я вірю в те, що мої поздоровлення теж виявляться справді важливими для душевного преображення, можливості насолодитися теплом сказаних слів. З Медовим Спасом, адже він унікальний свято для кожної віруючої людини.