Кращі привітання з Великоднем українською

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Дзвоном до нас приходить світле свято Великдень! Вітаю з цим богоугодною подією! Бажаю добра, чистоти, духовності, просвітлення і становлення на шлях істинний. Солодких пасок, добрих гостей, сімейного достатку і великої радості!

Нехай життя буде сповнене радості і повниться моментами веселощів, посиденьок з товаришами, хорошими вістями, розкішними вечорами!

Поздоровляю з Пасхою і кажу радісно – Ісус Воскрес! Так нехай і твоє серце зрадіє, нехай добра надія і вірне щастя увійде в твій будинок, нехай буде чистим і великим це свято, нехай допомагає тобі Бог в благих справах і цілях. Бажаю міцного здоров’я, справжнього кохання і світу.

З Великим святом! Всього самого доброго, світлого Вам і всім рідним і близьким. І справжнього дива. Нехай виконуються всі найзаповітніші бажання.

Вітаю Великим днем! Сьогодні я тобі дарую яйця не прості, а – чарівні. Вони – освячені і коли я їх фарбувала, то в кожне «зашила» особливе для тебе побажання, яке обов’язково збудеться. Коли з’їси червоне яєчко – заповітна мрія здійсниться, з’їж жовте – прибуде в життя достаток, з’їж зелене – станеш міцніше здоров’ям, а коли розправився з синім, то всі твої праці стануть – немарними і принесуть щедрі плоди. Бажаю, щоб з Божою допомогою ти примножила всі отримані від життя скарби.

Сердечно вітаю вас з урочистим і рятівним днем ​​Святої Пасхи. Нехай світло Воскресіння наповнює нас пасхальною радістю, нехай віра примножується в нас і зберігає від поділів, нехай відображається на скрижалях нашого серця Божественний Лик Спасителя, що кличе до досконалості, нехай сила Божа відвертає нас від усього гріховного і захоплює на шлях духовного діяння, миру, добра , злагоди й любові.

З Великоднем вас вітаємо! До нас за стіл приходьте і нашими стравами пригостять. Яєчка б’ються, стаканчики ллються.

Сьогодні настільки строкаті красою різнокольорових яєць, в кожному будинку стоїть свіжоспечений паску, а в ньому горить свічка в знак віри і визнання цього благодатного свята, свята великої Пасхи. Тому прийміть тільки найдобріші і найщиріші побажання! Божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близькими!