Кращі привітання з Великоднем українською

Христос Воскрес! Бажаю в це світле свято здоров’я всієї твоїй родині, бажаю щирої віри в диво і згасає надії серця. Нехай кожен день життя буде добрим і радісним, нехай Бог не залишає тебе ні в біді, ні в бідності. На все добре, взаємної любові та достатку!

Привітаю з Великоднем і в світле свято хочу побажати залишити все дурні помисли і недбайливі вчинки в минулому, відкрити свою душу тільки для щастя і доброти, дозволити серцю вести тебе праведним шляхом милосердя і великодушності, оточити своїх близьких любов’ю, протягнути руку допомоги нужденним, наповнити своє життя яскравими фарбами і світлими надіями.

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

Світле свято Великодня на дворі! Зі святом вас вітаю і бажаю радості і благочестя, добрих помислів і вчинків, духовності і спокою в душі. Нехай в цей святий день очистяться наші душі і гармонійно увіллються в богоугодну благодать. Христос Воскрес!

Христос воскрес для всього людства. Але він також воскрес для кожного з нас, щоб прогнати скорботу і смуток, відчай і безнадія. Великдень – це символ надії, свято справедливості, втілення сили Господа. Надійся на Нього і не опускай руки. Все буде чудово в твоєму житті, тільки вір. Христос Воскрес!

Христос до дна випив чашу страждань за гріхи світу. Він підноситься над Єрусалимом, він підноситься над світом, він підноситься над Смертю. Це наповнює наші серця ні з чим незрівнянну радістю, бо Христос воскрес і відтепер ми врятовані. За світле свято Великодня!

Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю відчути неймовірний приплив сил і енергії в цей день, побачити яскраве світло на своє шляху, почути добрий голос, який вкаже на вірну дорогу. Бажаю щасливого і заможного життя тобі і твоїм рідним, бажаю внутрішньої гармонії душі і радісною пісні серця.

Христос Воскрес! Вітаю від усього свого полум’яного сердечка з Великоднем! Бажаю миру, гармонії і злагоди навколо і всередині тебе! Нехай кожен твій деньок буде наповнений небесним світлом, роблячи їх яскравими, добрими і світлими!

Привітання з Великоднем до сліз

Привітання з Великоднем своїми словами