Кращі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Вітаю з чудовим, добрим святом Трійці. Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть в самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе відкриється світлий шлях до мрій і щастя. Бажаю миру, благодаті, краси і гармонії.

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Прийми від мене найщиріші вітання з цим чудовим святом – Трійцею! Хочу побажати від душі тільки найкращого! Головне – проси у Господа допомоги в усьому, і він ніколи не залишить тебе! Будь вдячний за те, що маєш, і старайся це примножити! Здоров’я і удачі!

Свята Трійця – світлий церковне свято. Так хочеться в цей день прийти до церкви, і помолитися про здоров’я всіх близьких, попросити у Господа благословення. Я вітаю Вас зі святом, бажаю безмірної любові і тепла, величезного щастя і везіння. Нехай до Вашої оселі обов’язково постукає удача, нехай неодмінно збудуться всі мрії. Дай Бог, щоб у Вашій родині завжди був мир. Хай обминають Вас всі печалі і негоди. Довгих і щасливих років життя і міцного здоров’я Вам.

Всіх православних вітаю із святим святом Трійці! Побажати хочу жити в мирі з усіма і не грішити, бути чуйними до чужої біди і вміти співчувати, любити все, що оточує і цінувати свободу.

Сьогодні ми з вами будемо відзначати одне з найсвітліших і добрих свят, який з року в рік приносить щастя в наш будинок, в нашу сім’ю. Мені хочеться привітати мою дорогу і найулюбленішу матусю зі святом Трійці. Ти як завжди грунтовно підготувалася до цього чудового дня, тому мені хочеться подякувати тобі за те, що ти подарувала нам такий гарний і добрий святковий день. Мало хто знає про цей день, тому ми сьогодні повинні будемо привітати деяких наших знайомих, щоб і вони дізналися, що це за світле свято – Трійця. Я хочу побажати тобі лише здоров’я. Ніколи не втомлюся бажати тобі цього, тому як здоров’я зайвим не буває ніколи. А ми зробимо все для того, щоб наша улюблена мамуля відчувала себе найщасливішою, щоб вона була оточена любов’ю і турботою. Нехай це свято буде ще одним приводом для нас, щоб зібратися і провести відмінно час.