Гарні привітання з Трійцею простими словами

Сьогодні Трійця наказує: збільшиться нехай у тебе все втричі! Нехай в три рази зросте здоров’я, успіх, любов! Сьогодні три бажання твої збудуться, які на зорі загадаєш! Нехай сьогодні Пресвята Трійця поведе тебе по шляху істинного назустріч благополуччю! Якщо раптом щось не вийде, вимови: «Така воля Божа була». І всі гріхи тобі спишуться!

Нехай в це свято Трійці ваші щастя, успіх і здоров’я збільшаться втричі, а проблеми випаруються, як роса під променями літнього сонечка, залишивши місце тільки для радісних подій.

Моя улюблена, дорога дружина! Від душі вітаю тебе зі святом – днем ​​святої Трійці! Бажаю, щоб наша любов була такою ж світлою і доброю, як цей день, щоб радість і щастя ніколи не покидали наші серця! Щоб взаємність і благополуччя завжди були поруч з нами!

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Зі світлим і божественним святом хочу привітати, з Днем Святої Трійці! Нехай благословенні будуть небеса, а наше життя наповнене любов’ю, добротою і умиротворенням! Нехай Святі образи зберігають нас і оберігають, а Господь дарує нам милість і життєву енергію. Спокою вам душевного, благополуччя, сімейного розуміння і благодаті. Нехай в цей день відійдуть усі негоди, образи і Божий захист восторжествує.

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і Святого Духа! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!

Прийми від мене привітання з Трійцею! В цей чудовий день я хочу побажати тобі справжнього щастя, любові та успіхів у будь-яких починаннях і справах! Нехай те, про що ти мрієш, швидше за збувається! Бажаю вірити в чудеса, не засмучуватися через дрібниці і цінувати красу життя!

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом – Днем Святої Трійці! Нехай віра та доброта керують вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить її дивовижною.

Мій дорогий, ось і настав прекрасне свято Святої Трійці! Настала пора згадати заповітні бажання і перевірити, чи збудуться вони, адже, кажуть, що саме в такий день мрії здійснюються! Бажаю йти вперед, вірити в себе, не переставати мріяти і добиватися всіх цілей! Люблю тебе!