Зворушливі привітання з Благовіщенням у прозі

Нехай в цей світлий весняний день в веселому пташиному гомоні, під дзвін дзвонів почуєте ви благу звістку. Прийміть в своє серце чисте кохання Тієї, що подарувала світові Сина Божого. Даруйте цю любов людям, а особливо дітям. Нехай земля наша стає кращим і добрішим разом з нами.

Вітаю тебе з християнським світлим святом! Нехай Благовіщення принесе захоплення і щастя в твоє життя. Нехай здоров’я і друзі ніколи не підводять. Настрій нехай буде прекрасним і райдужним. На роботі нехай ніколи не буде проблем і конфліктів. І, головне, нехай у твоєму житті завжди існує щира взаємна любов!

Вітаю з великим святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю всім, тільки хороших звісток. Великої радості від того, що у вас є. Життя, яка відбувається сьогодні, наповненою веселкою емоцій, благими помислами і духовністю. Будьте щасливі, здорові, благополучні і вірні Господу!

Дорогий мій друг, сьогодні хочу привітати тебе з Благовіщенням, бажаю тобі радіти кожній дрібниці, яку раптово підкине життя і не засмучуватися через дрібниці. Поважай, цінуй близьких, рідних людей, які радують тебе своєю присутністю не тільки в радісні моменти, але і в хвилини смутку, туги, зневіри. Нехай Бог благословляє тебе і наповнить душу твою духовним світлом і святістю. Бажаю, щоб все зло і образи, які у тебе накопичилися до сьогоднішнього дня, назавжди покинули твоє серце. Нехай в душі дзвенить весела трель, яка віщує вчинення приємних миттєвостей найближчим часом. Нехай Бог береже тебе від бід і буде рівною життєва дорога. Не журися, не сумуй, з надією дивись в майбутнє і все бажання твого серця раптово почнуть виконуватися. Зі святом, творчих перемог в твоїх починаннях

Вітаю тебе зі святом, і хочу побажати в благовіщення всього найкращого! Нехай успіх і міцне здоров’я завжди будуть поруч з тобою, нехай везіння і удача допомагають по життю! У це свято спрямуй всі думки до Господа, і твої бажання обов’язково збудуться!

Благодать Всевишнього, то він приведе здоров’я і щастя. У Великий день, весняного пробудження природи і душа людини, прокидається від зневіри і смутку. Бажаю всім світлих помислів і добрих вчинків.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.