Щирі Різдвяні привітання українською мовою

З Різдвом Христовим! Нехай божественний свято осяє наші серця і душі, а також проллє з вселенської чаші благополуччя дари на наші життя! Нехай настануть світлі смуги наших удач, і здоров’я прибуде до нас разом з красою потужним потоком! Бажаємо всім християнам бути під крильцем свого ангела-хранителя і жити, як у Христа за пазухою!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! Нехай бог дасть тишу і відпочинок солдатам! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Вітаємо з Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб у кожного в душі був мир і спокій, радість і тепло! Нехай буде багато добрих і бажаних подій, які зроблять ваше життя краще! Любові, уваги, тільки хороших новин і прекрасного святкового часу!

З Різдвом Христовим. Бажаю, щоб у твоєму серці розквітала любов, щоб в твоїй душі звучала пісня щастя. Нехай цей добре свято подарує вогник надії для тебе, мила жінка, нехай в цю мить перед тобою відкриються двері до істиною красі і блаженства.

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!

Коханий мій і дорогий, я тебе вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю тобі великих прагнень в житті і бравих перемог, щирих почуттів і міцної віри, доброго світу і світлої надії в душі, великих діянь і розсудливості. Нехай в скрутну хвилину Бог тобі надає допомогу, нехай рідні і близькі люди тебе розуміють і цінують, нехай твій шлях не відхиляється від курсу блага і щастя!

Різдвяні привітання у прозі

Різдвяні привітання у прозі

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

З Різдвом Христовим, бравий солдат. Бережи тебе Бог і нехай допомагає тобі ангел-хранитель. Бажаю тобі чудесного Різдва щасливих надій і радісних посмішок. Нехай в житті буде багато успіхів, перемог і заслуг. Бажаю здоров’я і миру, дружби і любові, мужності і віри, благополуччя і по-доброму кумедних випадків в житті.

Різдво! За вікном зима, а я бажаю тобі завжди тримати в душі сонячне щастя!