Щирі привітання з Миколаєм

З Днем Святого Миколая! Міцної віри! Нехай свято принесе: зцілення душі, чудотворних сил протистояти злу, любов і доброту. Нехай серце кожного відкриється назустріч Господу. Всепоглинаючої теплоти і світла!

Вітаю з Днем Святого Миколая і побажати хочу приємних подарунків і солодких сюрпризів, світу і блага в сім’ї, доброго щастя і міцного здоров’я, великої удачі і чудових ідей, відкритої душі і світлої надії.

Нехай в цей день і завжди святий Миколай дарує добро і ніжність ваших сердець. Нехай завдяки молитвам збуваються всі мрії і душі наповнюються безмежною любов’ю до близьких. Нехай свята віра наповнює світ добром, щастям і світлими почуттями. Нехай чари цієї ночі оточить всі будинки посмішками, милосердям і затишком. Нехай святий Миколай благословить на нові звершення та починання.

Нехай Микола ваш будинок обожнює, Щоб знайшли ви щастя і удачу, подарує диво, хвороби зцілить, І зробить вас трішки богаче.Чтоби любов і сили волшебстваВаші серця затишком наповнювали, І тільки ніжні і добрі слова, Щоб у вашому домі кожен день звучали!

Вітаю з Днем святого Миколая і хочу побажати в цей свято чуда й казки, щоб здійснилося щось добре і гарне, щоб посмішка не сходила з твого обличчя, щоб серце відкрило дверцята в світ щастя і любові, щоб день пройшов в оточенні близьких людей і порадував приємними подарунками.

Бажаю, щоб Святий Миколай наповнив твоє життя добром, радістю та світлими миттєвостями! Нехай він принесе в твій дім достаток, затишок і мир! Бажаю, щоб все в твоєму житті складалося так, як ти бажаєш! Нехай Святий Миколай завжди оберігає тебе і посилає удачу!

Вітаю з днем ​​Святого Миколая Чудотворця! Нехай цей день стане по справжньому найщасливішим в низці щасливих днів! Щастя вам цілорічного безперервного і величезного! Зі святом вас!

Вітаю з Днем святого Миколая. Бажаю тільки світлих смуг в житті, тільки добрих людей поруч, тільки хороших вчинків. Бажаю, щоб Миколай Чудотворець допомагав в хвилини труднощів і відчаю. Бажаю, щоб твоє серце завжди вірило в чудеса,а доля виправдовувала будь-які твої надії.

Свято Святого Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Від щирого серця вітаємо вас зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках панують мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає вас. Менше вам проблем, а більше удачі у всьому.