Щирі привітання з хрестинами до сліз

Вітаю з крестинами! Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч біля малюка, оберігає його від зла і хвороб. Нехай у вашому домі буде благодать і радість. Нехай Господь захистить маленьке диво і подарує йому добру долю!

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Милий наш янголятко, сама славна і улюблена наша дівчинка! У цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе по життю. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай в твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.

Батьки прекрасного синочка,я хочу вам побажати щастя і міцної родини. Будь ласка, зберігайте і оберігайте своє дитинча, адже він насправді заслуговує вашої захисту. Хочу побажати вам щасливих спільних днів, коли буде можливість активного розвитку в обраному напрямку. Будьте готові до того, що синочка потрібно буде виховувати, але він обов’язково віддячить вам, що розвиваються характером і отриманням основних цінностей, розумінням існуючого світу. Дорогі батьки, я хочу побажати вам вирости сина, який стане справжнім представником сильної статі, зможе піклуватися про вас і своєї сім’ї. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться на 100%. Господь обов’язково проведений вас по потрібному шляху. Бажаю щастя і віри в світле майбутнє. Прийміть мої щирі вітальні слова з крестинами.

Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної малятка. Не тільки перед Богом, але й перед батьками ми клянемося, що ніколи не скривдимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку і опору в нашій особі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко.Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай в твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і посмішок. Чи не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.