Привітання з Яблучним Спасом простими словами

Від душі вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб Господь оберігав тебе і твою сім’ю від горя і лиха, щоб життя твоя була такою ж яскравою, соковитою, смачною і солодкою, як стигле яблуко. Здоров’я і блага, миру і щастя, любові і добрих чудес!

Нехай в цей чарівний серпневий день святі яблучка наливні будуть джерелом тепла і затишку у вашому домі! Дорогі батьки, ми вас дуже любимо і щиро бажаємо благополуччя! З Яблучним Спасом вас, наші милі!

З Преображенням і яблучним Спасом. Береже вас Господь!

З Яблучним Спасом! Бажаю тобі сьогодні скуштувати спілі плоди нового врожаю і відчути радість і повноту життя! Нехай світло подяки і щедрості осяє серце і наповнить його добром, щастям, щирістю і любов’ю! Достатку у всьому і всього самого найкращого!

Сьогодні на календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят – Яблучним Спасом. По-іншому це свято можна назвати як Преображення Господнє. Вважається, що саме в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється восени. А ще сьогоднішнє свято передбачає освячення яблучок, якими ви потім почастуєте своїх близьких і рідних, щоб передати і їм благословення. Я хочу побажати вам, щоб цей день ви провели в колі своїх найближчих і дорогих людей. Мені хочеться побажати вам найголовнішого – міцного здоров’я. Для людини немає нічого важливішого за це, тому хочу, щоб здоров’я вас, ніколи не підводило. Нехай у вашій родині завжди панують любов і взаєморозуміння. Зі світлим святом вас, з Яблучним Спасом. Удачі вам!

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю, щоб душа твоя з кожним днем ​​наповнювалася чарівним ароматом і прекрасним кольором яблуневого саду, щоб для серця твого кожен день відкривав світ доброти, чудес, удачі, радості і щастя. Бажаю блага, миру і найщирішої любові дорогих людей.

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

З Яблучним Спасом тебе! Бажаю в літнє свято світлих думок, добрих вчинків, цвітіння душі і вічного чарівності. Будь завжди молодий і рум’яної, як стигле яблучко, радуйся безхмарному небу над головою, люби всім серцем оточуючим світ і насолоджуйся кожною миттю життя.

Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

Який у нас сьогодні день? На календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас із найпрекраснішим святом – з Яблучним Спасом. У цей світлий день ви неодмінно повинні відвідати храм, щоб освятити яблука, а після цього приготувати з них що-небудь смачне. Яблучний пиріг буде відмінним приводом, щоб зібрати своїх близьких за одним столом і відзначити цей чудовий свято – Преображення Господнє. Повірте, що це свято дійсно заслуговує на увагу, тому що має цікаву історію. Нехай сьогодні ваші думки будуть чисті, тому що в такий день думати про погане забороняється. Бажаю вам міцного здоров’я, здійснення всіх бажань і прекрасного настрою. Нехай ваш день буде наповнений приємними подіями. Благополуччя вам і вашим близьким! Вдалого проведення часу.