Привітання з Покровою у прозі, українською мовою

Нехай Богородиця крилом своїм вкриє Вас і Вашу родину від бід, злих думок і вчинків. Бажаю Вам, щоб серце було наповнене любов’ю до близьких, душа раділа волі, а думки були благими і чистими!

Ось і настав довгоочікуваний свято, Покров Богородиці. Сьогодні всі православні люди виявилися об’єднані настільки великою подією, але це виявляється тільки основою для щастя і віри в даний благополуччя. Відкрий своє серце для молитви неодмінно, постарайся зцілити душу від усіляких сумнівів і напастей. Дорогий чоловічок, ти можеш бути справді щасливим і використовувати кожен день для того, щоб просуватися в правильно обраному напрямку, тому дій саме так. Довірся, будь ласка, Богородице, адже вона може зцілити душу і серця, подарувати внутрішню гармонію і захист від всіляких бід. Нехай сила віри завжди буде надавати справжню підтримку і дозволить переконатися в майбутньому, що будь-яка мета виявляється досягнутою. Бажаю, щастя і здоров’я не тільки тобі, але і всієї твоєї родини, адже мені хочеться бачити щасливими хороших людей.

Сьогодні святе свято Покрову Пресвятої Богородиці, з яким я вас і вітаю! Бажаю щирості у всьому, толерантності у ставленні, ввічливості в спілкуванні, поблажливостів судженні і чесності в вірі!

Зі святом, з Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай бачення високих чудес допомагає йти по життю і долати труднощі. Спільна підтримка і розуміння, життя в сьогоденні дні і прозорливість допоможуть в найвідчайдушніші хвилини. Так нехай кожному будуть доступні ці чудеса. Творити свою долю – право людини, і його здійснюють при божественної підтримки.

Привітання з Покровою українською мовою

Привітання з Покровою своїми словами

Нехай Божа Матір накриє вас своїм покривалом і вбереже вас від бід і напастей. Бажаю, щоб у вашому домі завжди був затишок, мир і порядок. Щоб в ваших душах завжди була віра, справедливість і любов. Щоб в ваших серцях завжди були лише богоугодні помисли, співчуття і співчуття. Бажаю благополуччя та світла вашим сім’ям. З Покровом Пресвятої Богородиці!

Ось і відзначаємо ми Покрова Богородиці. сьогоднішнійдень наповнений дивним позитивом, який насправді потрібно цінувати. Нехай доля розкриває тільки позитивні межі і дозволяє вірити в те, що все буде складатися тільки так, як хотілося б. Дорогий чоловічок, я хочу побажати тобі справжнього щастя і теплого ставлення долі, щоб успіх був на боці в будь-яких починаннях, а в душі панувала дивовижна гармонія. Будь ласка, вір в те, що будь-яке бажання буде успішно проявлено в реальності, адже це дійсно може бути так. Бажаю тобі яскравих емоцій і можливості в повній мірі насолоджуватися дивовижною життям, яку складно описати звичайними словами. Дорога моя людина, в тебе можна знайти справжній позитив і глибоку віру в краще, але ж я тебе за це ціную. Будь ласка, залишайся таким завжди, незалежно від того, що ж виявиться приготованим долею.