Привітання з хрестинами своїми словами

Вітаємо зі значною подією в житті малюка – крестинами, нехай ангел-хранитель завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!

Цей день почався схвильовано і суєтне, ми все нервували і трошки боялися. Адже улюблений нами маленький чоловічок пройшов обряд хрещення. Тепер у мене є хрещеник і добрі куми. Всі ми зробили сьогодні велике, добру справу, відкривши перед нашим малюком світлу дорогу в майбутнє. Я хочу, щоб мені вистачило сил і мудрості гідно виконувати взяті на себе сьогодні зобов’язання. Адже це дуже важлива і значуща місія в моєму житті. Нашому малюку я бажаю бути міцним і здоровим як тілом, так і духом. Тепер, знайшовши заступництво небес, йому не страшні ніякі негаразди. Дорогим батькам хочу побажати любові та взаєморозуміння. Адже немає більшого щастя для дитини, ніж жити в родині, де мама і тато люблять і поважають один одного.

Дорогий хрещеник, я вітаю тебе з крестинами, з настільки великим і значущою подією. Бажаю тобі сили і здоров’я, енергії і запалу, адже тільки це дозволить активно просуватися по вибраній дорозі, досягати нових цілей, відкривати дивовижні грані життя. Радуй мене і своїх батьків щодня, адже я знаю, що ти можеш справлятися з такими гідними завданнями. Нехай у тебе в душі і життя все буде складатися тільки найкращим чином. Будь впевнений в тому, що Господь обов’язково проведе тебе по потрібної дорозі життя, а ти не звертай з неї. Дорогий хрещеник, прекрасний хлопчик, ти обов’язково виростиш справжнім чоловіком, зумієш подбати про своїх батьків і не тільки. Я вірю в те, що ти обов’язково виявиш тільки найкращі риси свого характеру. Вірю в те, що ти обов’язково станеш щасливим і подаруєш частинку щастя своїм батькам.

Нехай буде дитинка ваш хороший, розумний, сильний і, звичайно ж, здоровий! Я вітаю вас з прекрасним і важливим святом, з першим святом вашого чудесного дитини, з крестинами! Сьогодні він вперше увійшов в Храм Божий для того щоб його присвятили в таїнство хрещення! Так нехай же з цього дня дитина завжди знаходиться під охороною небес Божих! Нехай його ніколи не залишає ангел-хранитель і завжди стоїть на сторожі його спокою і гарного настрою! Нехай він не знає в житті прикростей, бід і різних інших неприємностей, а буде завжди усміхненим, сповненим здоров’я і душевного добра! З крестинами вас, будьте щасливі і ви, і ваша дитина!

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!