Привітання з днем народження тещі своїми словами, у прозі

У день народження ювілейний бажаю тобі, дорога моя тещенька, бажаю тобі молитися за спасіння душ людських, бажаю, щоб Божа благодать ніколи не дозволяла тобі потрапити в біду. Бажаю, щоб ти, нарешті, переїхала в просторий і затишний будинок, в якому будеш безмірно щасливою. Бажаю, щоб хвилювання, проблеми та зло ніколи не змогли потрапити до твого дому. Зі святом! Твій зять.

Сьогодні свято не тільки у моїй улюбленій тещі, а й у мене. Я люблю свою тещу і дякую Богові за те, що вона у мене саме така. Кажуть, що теща – це дружина на 20 років старше. Якщо моя дружина стане такою ж, як моя теща через деякий час, то я буду дякувати Господу ще більше. З днем ​​народження, дорога мама! Я спокійно можу Вас так назвати, тому що Ви стали для мене тією самою другою мамою, яка разом з рідною допоможе, підтримає і завжди буде поруч, коли це потрібно.

Прийміть, теща, привітання в честь вашого Дня народження. Бажаю феєричного щастя, карколомної радості і справжньої любові. За свою доброту і абсолютне безкорисливість ви гідні довгих овацій, красивих квітів і найрозкішніших карет. Бажаю вічного життя, і того ж вічного здоров’я. І нехай у вас все буде добре!

Зять тещі улюбленої своєї бажає, щоб вона ніколи не втрачала рідних і близьких людей, щоб не переставала посміхатися, зігріваючи посмішкою Всесвіт. В день твого народження бажаю, щоб теплота і сердечність наших відносин допомогли тобі жити щасливо і довго, яскраво і повноцінно, красиво і надійно. Бажаю, щоб в гаманці твоєму ніколи не переводилися великі купюри. З твоїм днем!

Привітати тещу з днем народження

Привітати тещу з днем народження до сліз

Люб’язна теща, сердечно вітаю з Днем народження. Душевно бажаю знайти свій оазис в пустелі, своє острів в океані, своє тепла течія, свою точку опори по життю. Бажаю завжди виглядати ефектно, чарівно і карколомно. Нехай всі заздрять вашому щастю, а зіпсувати не зможуть!

Вітаю тебе з днем ​​народження, моя мила і чудова теща. Нехай буде Ваше життя добра і повна щастя, нехай буде незламним Ваш успіх і прекрасним настрій, нехай буде затишним Ваш будинок і світлої удача, нехай шлях довгим Ваш шлях і міцним здоров’я.

Бажаю тобі в день народження твій, тещенька прекрасна, щоб був в душі спокій, а над головою – небо ясне, щоб зірки – світлячки освітлювали шлях, щоб знала ти завжди, що вдома тебе чекають! Чекають тебе завжди друзі віддані, вірні, чекають рідні, щоб в очах побачити веселощі! Подарую тобі, як зять, слово-то яке, все міста, світи, всесвіти і небо вічно молоде!