Найкращі Різдвяні привітання у прозі

Нехай смуток піде з серця геть, а на душі буде спокійно і тепло. Даруйте добро і теплі слова, в велике свято Різдва!

Привітати на Різдво

Привітати на Різдво українською мовою

З Різдвом Христовим всіх вітаю! Бажаю бути мудрими і самодостатніми, знаходити розрадув тому, що вас оточує, радість в дрібницях а любов всюди!

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

Від щирого серця вітаю з Новим роком! У цей світлий чудове свято від щирого серця щиро бажаю нескінченного щастя, добра, миру, взаємної любові, міцного богатирського здоров’я, благополуччя, радісного настрою, комфорту і затишку в домі. Нехай всі твої світлі заповітні мрії в цей чарівний день збудуться. Нехай ангели постійно охороняють від бід і негараздів тебе і твоїх близьких.

З Різдвом Христовим! Нехай до вашої оселі прийде чудо. Нехай здійсняться всі мрії, в будинку витає щастя, комфорт і любов!

Моя улюблена і глибоко шанована свекруха, від щирого серця вітаю зі світлим святом Різдва Христового! Нехай зірки для вас завжди складаються вдало, серце сповниться любов’ю, а думки будуть чистими і ясними!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

У цей святий вечір хочеться побажати всім рідним і близьким побільше душевного тепла щирості, доброти і звичайно ж чудес і чарівництва. Нехай всі образи і неприємності залишаться в минулому, а ваш будинок наповнитися радістю і радістю.

Нехай Різдво принесе в ваш будинок чудеса і чари. Повірте в казку і будьте по-дитячому щасливі!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай світле свято буде навіяний життєвим натхненням і нотками любові, повітрям щастя і теплотою улюблених.

Вітаю всіх з Різдвом Христовим, з щирим бажанням, щоб світло надії, освітлений немовлям Ісусом в день його чудесного народження, ніколи не переставав висвітлювати ваш шлях. Мої найкращі і теплі побажання, Зі Святом!

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Кохана моя! У світле свято Різдва я хочу ніжно поцілувати тебе, міцно обійняти і відвести до нашої красуні-ялинки, під якою тебе чекають подарунки! І у мене є ще один подарунок для тебе, напевно, найбільший … моє привітання тобі, побажання сонячного щастя і самого кращого настрою, мої слова про те, що ти – найкраща дівчина у всьому світі і разом з тобою, це Різдво в тисячу разів прекрасніше!