Красиві Різдвяні привітання

Вітаємо з великим і світлим православним святом – Різдвом Христовим! Бажаємо добрих і позитивних емоцій, чистоти в помислах, тепла і щирості рідних і близьких людей. Нехай гармонією наповнюється душа і тіло, знаходячи бажане власне щастя!

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

Вітаю вас з радістю свята Різдва Христового. Так осяє і нас, пастирів Христових, Світло Духа Життя, так працюємо натхненно для Бога. Нехай зміцнить і умудрить нас Сила всесильного Христового Слова для пастви Христової, щоб разом з ангелами і Божими людьми оспівувати Бога хвалебну пісню:

Щасливого Різдва Христового, наш солдат, що зустрічає ці різдвяні свята далеко від свого будинку, забезпечуючи мир і душевний спокій кожному з нас. Ти – справжній символ нашої безпеки, уособлення хороброго серця, могутності й сили нашої держави. Ти – наш Ангел-хранитель. Де б ти зараз не перебував, з Різдвом тебе, наш герой! Пам’ятай, навіть на службі ти не один, ми – твоя сім’я і завжди душею і серцем поруч з тобою.

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Вітаємо прекрасну жінку з Різдвом Христовим! Бажаємо благополуччя, душевної гармонії, злагоди і миру, затишку і тепла, уваги і підтримки. Нехай повною чашею буде ваш будинок, великим і люблячим серце, веселим і привітним святковий день!

З Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб Різдвяний Ангел завжди оберігав Вас, приносив у Ваше життя лише щастя і добро. У родині бажаємо мудрості, терпіння, спокою, взаєморозуміння.

З Різдвом Христовим я вас хочу привітати і побажати, щоб різдвяна казка перетворилася в реальність, а омела розцвіла в найпотрібніший момент!

З Різдвом, улюблений татко! Я завжди любила це свято саме через твоїх оповідань, казок і неймовірних історій, які ти мені розповідав в різдвяну ніч. А ще я пам’ятаю, як ти обережно підкладав подарунки під ялинку або під двері, щоб я не здогадалася, що це був ти. Спасибі тобі за моє казкове дитинство, за віру в чудеса і чари. Я знала, що це саме Дід Мороз дарував мені подарунки, а ти й не намагався мене переконати, як це роблять інші. Я вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю здоров’я і успіхів у всьому. Зараз мені вже далеко не вісім років, але я все одно люблю слухати твої казки, сподіваюся, що на сьогодні ти підготував що-небудь цікаве. Я тебе дуже люблю, татко! Зі святом тебе!